Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Bosch KGE39VI4A, combină mare cu Low Frost

Combina frigorifică Bosch KGE39VI4A face parte din cea mai bună serie de aparate frigorifice de la acest brand. Spun asta pentru că are o mulțime de caracteristici speciale, dar și specificații tehnice foarte bune. Toate dotările sale speciale sunt vizibile la interior pentru că la exterior avem un design minimalist. Mânerele sunt integrate, însă nu sunt orizontale, ci sunt vertical. Cu alte cuvinte, ușile nu sunt reversibile, iar paratul poate fi pus doar în colțul din dreapta al camerei ori lângă mobilier. Tehnologia de răcire Low Frost reduce nivelul de gheață de la interior, pentru ca voi să nu mai trebuiască să o curățați prea curând.

Din poza de jos se vede că are un interior elegant și avem finisaje pe argintiu ca la exterior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Are una dintre cele mai bune autonomii fără curent de pe piață – 35 ore, astfel că nu trebuie să vă îngrijorați dacă veți rămâne fără curent pentru mai mult timp. Puteți pune în frigider pește sau carne proaspătă la 0 grade fără a-i simți mirosul, iar eu mă refer la acel compartiment nu foarte mare care e peste cel de legume. Ambele poartă de numire de VitaFresh și sunt destul ed bine realizate.

Controlul electronic oferă niște funcții suplimentare care sunt necesare zi de zi – congelare rapidă, răcire rapidă, alarmă ușa deschisă, mod vacanță.

Păreri pro și contra

E un model silențios cu o capacitate net mare și chiar nu avem ce să-i reproșăm. Designul cu mânere integrate cere un finisaj cu tratament antiamprentă, astfel aparatul rămâne fără urme de utilizare tot timpul. Congelatorul are trei sertare, însă doar unul e ceva mai mare și mă refer la cel din mijloc numit BigBox. Senzorii FreshSense optimizează temperaturile de la interior în funcție de condițiile din exterior. Panoul de control electronic nu iasă prea mult în evidență pentru că e pe marginea superioară a frigiderului.

Bosch KGE39VI4A poate conserva orice tip de aliment și producătorul s-a gândit la toți utilizatorii, motiv pentru care a introdus sertare speciale, suporți pe ușă mai mari, rafturi suficiente și chiar unul pentru sticle.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu