Bosch KGE39BL41, combină A+++

Bosch KGE39BL41 e una dintre aparatele frigorifice de dimensiuni generoase – 339 litri. E evident că o astfel de combină nu e una oarecare și eficiența energetică e una superioară. Jos am pus o poză cu interiorul său pentru a vă putea face o idee despre el. Atât frigiderul cât și congelatorul au rafturi, compartimente speciale și un interior generos. Designul exterior e elegant și culoarea argintie e bine aleasă pentru orice bucătărie deoarece se asortează cu orice. poate că pe alb ar fi mai indicat dacă aveți și alte aparate dar aici depinde de gustul fiecăruia.

Alternative sunt destule deoarece nu e o combină chiar ieftină dar prețul e justificat în mare parte. Îl recomand pentru că e și la promoție, iar voi veți economisi niște bani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combina
Combina

Volumul net de 339 litri e cel net și e împărțit astfel: 250 litri la congelator și 89 litri la congelator. Congelatoarele combinelor sunt chiar mari comparativ cu cele ale frigiderelor. E dotat cu afișaj , LED, clasa energetică A+++, Crisper Box, ChillerBox și altele. Cu o clasă A+++ consumul de energie e de doar 156 kWh pe an.

Interiorul frigiderului are 5 rafturi din sticlă securizată, compartiment pentru unt/brânzeturi, CrisperBox etc. Congelatorul are 3 compartimente din care unul e mai mare și poartă denumirea de BixBox (puteți pune alimente de dimensiuni generoase). Poate congela cam 14 kg de alimente în 24 de ore și cred că e mai mult decât suficient.

La capitolele funcții și siguranță are: funcție vacanță, super congelare, super răcire, avertizare ușă deschisă, avertizare temperatură ridicată și reglare electronică a temperaturii. Ca și caracteristici speciale are următoarele: AirFreshFilter, FlexShelf, sistem Low Frost etc.

Plusuri: aspect elegant la interior și exterior, suporturi pentru ouă și sticle, BigBox, congelare superioară, LowFrost etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Bosch KGE39BL41 nu e un aparat accesibil care să-l puteți lua cu ușurință după o lună de salariu, dar mai există și alte surse de finanțare. Mai există și varianta sp așteptați încă 1-2 luni și să o luați dar se poate epuiza stocul. Chiar și combinele mai mici pot fi utile dar trebuie să țineți cont de tehnologiile oferite și de cât de bun e congelatorul.

Te-ar mai putea interesa