Bosch KGE36VL4A, combină frigorifică cu Low Frost și Vita Fresh

Combinele mai performante nu au un volum foarte mare, ci mai multe caracteristici speciale, iar Bosch KGE36VL4A e una dintre ele. Lista de caracteristici speciale e lungă și voi începe cu frigiderul unde avem un compartiment Vita Fresh pentru carne și pește pe lângă cel de legume și fructe. Apoi, avem rafturi denumite EasyAccess care sunt retractabile pentru a ajunge cu ușurință la alimentele din spate. Raftul dedicat sticlelor poate fi îndepărtat dacă nu-l folosiți, dar și așa e mult loc la interior. Îmi plac finisajele arginii de la rafturi și suporturi pentru că se asortează mai bine cu exteriorul aparatului.

Designul e destul de minimalist deoarece avem mânere incorporate și controlul electronic e pe marginea de sus a frigiderului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Autonomia fără curent la acest aparat e de 35 ore, care devine foarte utilă atunci când rămâneți în pană de curent pentru mai mult timp.

Se poate pune orice tip de vas pe raft pentru că discutăm de sticlă securizată groasă și lumina trece mai bine prin aceasta. Modelele vechi aveau rafturi din sârmă care nici nu le puteați curăța foarte ușor. Capacitatea de înghețare e impresionantă pentru un congelator nu foarte mare – 88 litri. Cu alte cuvinte, puteți pune în sertarele sale până la 14 kg de alimente proaspete, iar dacă puneți alimente congelate atunci puteți depăși cantitatea.

Păreri pro și contra

Senzorii inteligenți FreshSense monitorizează interiorul pentru a oferi o temperatură interioară constantă. Temperaturile sunt setate ușor cu acel panou de control din partea superioară când deschideți ușa. Aici aveți posibilitatea să alegeți funcția de răcire rapidă pentru o conservare mai bună a alimentelor puse recent în frigider. Interiorul e destul de vizibil cu tehnologia LED și tot mai multe aparate o au pentru că durata de viață a becului e mare.

Bosch KGE36VL4A e echipat și cu un sertar mai mare la congelator denumit BigBox în care puteți pune pungi mari cu alimente. Dezghețarea nu mai e necesară datorită tehnologiei Low Frost care reduce gheața formată la interior, dar o puteți face când o considerați necesară.

Te-ar mai putea interesa