Bosch KGE36AW42, combina frigo A+++

Bosch KGE36AW42 e un aparat frigorific cu un volum de 304 litri și o eficiență sporită deoarece are clasa A+++ de eficiență energetică. Nu are No Frost, dar are ceva similar adică Low Frost – un sistem care consumă puțină energie și produce puțină gheață în congelator.
Un aparat precum acesta e destinat celora care vor un aparat încăpător și eficient din toate punctele de vedere.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e justificat prin prisma faptului că brandul e nemțesc și că aparatul vine cu foarte multe facilități integrate. Alături am pus și o poză pentru a vedea cum arată la interior acest aparat.

Combina
Combina

Aparatul e dotat cu afișaj LED, iar volumul net e de 304 litri. Acest volum e împărțit în 89 litri ai congelatorului și 215 ai frigiderului. Partea de frigider e una care se dezgheață automat, iar pe partea de congelator avem Low Frost (am scris mai sus ce presupune acest lucru).
Nu e un aparat frigorific normal, ci premium, iar acest lucru poate fi observat și pe seama faptului că are o capacitate de congelare de 14kg la 24 de ore. Asta e destul de mult în opinia mea.

Avantajele modelului acesta ar fi că nu are un preț prea mare, că are un sistem de răcire foarte avansat și că are o autonomie de funcționare fără curent foarte mare de 35 de ore. Evident că mai sunt și alte avantaje
Din păcate nu are Multiflow, dar are ventilator care asigură circularea aerului în frigider.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine și să fie foarte eficient (energetic și la răcire) atunci un Bosch precum acesta ar fi recomandarea mea. Fiind un aparat nemțesc evident că are o fiabilitate foarte bună și de aceea și prețul e ceva mai mare. Oricum, combinele mai ieftine nu sunt chiar așa de bune și nu ar trebui să vă uitați prea mult la bani atunci când cumpărați un electrocasnic deoarece astfel de aparate le cumperi pe viață pe când un telefon de 1500-2000 de lei îți cumperi tot la 1-2 ani.

Te-ar mai putea interesa