Bosch KFF96PIEP, side by side cu HomeConnect

Side by side-ul Bosch KFF96PIEP este unul dintre cele mai avansate aparte frigorifice de la acest brand și mi se pare normal să aibă și tehnologie HomeConnect. Cu aceasta veți avea un control ceva mai bun al aparatului, puteți să-l supravegheați destul de ușor de la distanță. Nu prea aveți ce setări să-i schimbați, însă e bine că puteți avea toate aparate le într-o singură aplicație (cu condiția ca restul să fie tot de la același brand și să prezintă caracteristica). Nu toate aparatele sunt de tip Smart și multe aplicații oferite de producători sunt compatibile cu Alexa, astfel că puteți folosi comenzi vocale.

Dacă vă plac ușile de tip French Doors, atunci modelul prezentat jos ar fi pe placul vostru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Deci are 3 uși în loc de două cum vedem la multe alte modele din acest segment. Evident că are un congelator cu sertare pentru că aparatul are o lățime de 91 cm, deci va fi și foarte încăpător. Vine cu dotări de top că doar nu prea re concurență în acest buget: No Frost, dispozitiv pentru cuburi de gheață în congelator (dar nu are dozator cu vedem la Samsung RS67A8510S9/EF), Multi Air Flow, VitaFresh (compartiment cu 0 grade C pentru carne și pește), AirFreshFilter (filtru antibacterian), Home Connect.

Autonomia fără curent este mare la aparatele de dimensiuni, iar în acest caz vorbim de 18 ore. Chiar și performanțele de congelare sunt impresionante dar trebuie raportate la volumul congelatorului  15 kg pe zi, respectiv 171 litri.

Voi decideți cum vreți să-l montați însă ca să nu pară atât de mare, poate fi incorporat parțial în mobilier sau într-un perete, dacă ați prevăzut din timp (e nevoie doar de un spațiu cu lățime de circa 90-100 cm).

Concluzie

Puteți spune adio lăzii frigorifice sau congelatorului, deoarece acest nou aparat ține locul mai multor aparate. Ținând cont de volu, aș zice că se adresează familiilor mai numeroase și nu numai. Într-o bucătărie mare, trebuie ales și un aparat frigorific pe măsură. Bosch KFF96PIEP nu este precum oricare alt side by side, se vede după mărime, calitatea materialelor folosite, consumul energetic, funcții speciale, tehnologii moderne și multe altele.

Te-ar mai putea interesa