Bosch KDN56AI22, frigider cu volum mare de 466 liri

Sunt destul de multe frigidere de dimensiuni mari, însă nu sunt ca cele oferite de Bosch. Aici mă refer la frigiderul Bosch KDN56AI22 care e cât o combină frigorifică și chiar dacă congelatorul nu pare a fi mare, veți putea pune multe alimente, având un volum de 97 litri. E evident că e vorba de un model avansat pentru că are control electronic, care poate fi observat pe ușa congelatorului. Setările se pot face ușor cu ajutorul butoanelor touch, însă nu cred că veți umbla prea des la el.

Din pozele de prezentare sunt vizibile anumite caracteristici speciale ale aparatului și aici mă refer la sertare, compartimente și sisteme avansate de răcire. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bineînțeles, e vorba de un aparat mare cu un sistem de răcire cu No Frost, astfel că în congelator nu veți mai avea gheață în exces pe alimente și pungile nu se mai lipesc una de alta. Îmi place că finisajul argintiu a ajuns la interior la nivelul rafturilor și compartimentelor, dar cred că și alți producători vor copia această caracteristică estetică pentru că arată chiar bine.

Există și un raft care iasă în afară, astfel voi puteți ajunge la alimentele din spate. Rafturile pot fi ajustate pe mai multe niveluri și se vede din poze, dar voi le puteți elimina dacă nu le doriți (aici mă refer la cel pentru sticle).

Păreri pro și contra

Are un design foarte reușit și chiar arată bine pe argintiu și cu acele mânere verticale. Compartimentele speciale oferă o conservare mai bună a alimentelor și aici mă refer la cel VitaFresh pentru fructe/legume și carne/pește. În congelator aveți un compartiment mic cu funcție de congelare rapidă și în care vă recomand să puneți doar alimente proaspete. În interior aerul care circulă e unul destul de proaspăt și mirosurile sunt eliminate cu ajutorul acelui filtru numit AirFreshFilter.

Congelatorul e echipat cu un compartiment mic pentru obținerea gheții. Bosch KDN56AI22 are o autonomie mare fără curent, astfel că nu trebuie să vă faceți griji atunci când sunteți în pană de curent.

Te-ar mai putea interesa