Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Bosch KAG90AI20, side by side cu inox antiamprentă

Side by side-urile mari nu sunt oferite de orice brand și oferă ceva mai multe caracteristici speciale, de aceea prețul nu e chiar atât de atractiv. Bosch KAG90AI20 e unul dintre acestea și are un interior foarte bine organizat, aveți loc pentru fiecare aliment. Aveți acces facil la băuturile puse pe suportul de pe ușa frigiderului pentru a nu exista pierderi de temperatură. Alți producători pun o ușă ceva mai mare și poate vedea chiar în interior (e vorba de LG). E ideal pentru o bucătărie spațioasă însă mutarea sa se poate face doar cu ajutorul unei persoane, pentru că are o lățime de 91 cm.

Are ceva mai multe sertare pentru legume și fructe, iar în ultimul se poate folosi pentru a conserva carne și pește pentru că se pot alege una dintre cele trei trepte de temperatură (FreshProtect Box). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Are un design cu două uși, dar cea a frigiderului are o ușiță mai mică după cum am menționat. E de apreciat că are inox antiamprentă astfel că suprafața nu trebuie curățată atât de des, însă și așa are mânere verticale care nu sunt incorporabile. Deci nu veți atinge prea des suprafața argintie a aparatului.

Aparatul are în total 522 litri și o combină nu se apropie de un astfel de volum, de aceea trebuie să vă gândiți la un model ca cel de sus. În partea de sus pe ușă aveți un suport perfect pentru ouă sau poate vă decideți să le puneți altundeva.

Păreri pro și contra

Sistemul Multi Airflow e obligatoriu la aparatele mari pentru ca aerul rece să ajungă în toate colțurile. Selectarea temperaturii se face de la exterior și aveți funcții speciale pentru compartimente pentru a conserva perfect alimentele. Chiar dacă nu are cea mai grozavă autonomie fără curent, excelează la alte capitole.

Bosch KAG90AI20 e un aparat frigorific de ultimă generație care poate îngheța până la 11 kg de alimente. Congelatorul e ceva mai spațios decât la alte modele pentru că nu e compartimentat în totalitate, iar alimentele în pachete mai mici pot fi puse suporturile ușii.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu