Bosch KAD90VI20, side by side cu dozator apă

Side by side-ul Bosch KAD90VI20 e un aparat frigorific de dimensiuni generoase care se potrivește doar într-o bucătărie modernă și spațioasă. Când aveți un buget generos și vreți să faceți alegerea corectă, vă îndreptați atenția spre un brand mai experimentat. Modelul recomandat de mine mai jos e unul chiar mare și are dotări numeroase care nu le veți găsi pe combinele mai mari. În acesta puteți pune o mulțime de alimente și sticle. Noua generație de aparate frigorifice oferă rafturi mai mari pentru a putea pune și sticle mai mari de 1 litru.

Cu acesta chiar puteți depozita mai bine alimentele, astfel că le veți găsi mai ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul de răcire No Frost e obligatoriu la paratele mari deoarece redus consumul, formarea de gheață din congelator și umiditatea e redusă. Bineînțeles, acesta poate fi însoțit de sisteme care distribuie uniform aerul rece – Multi Airflow. Pentru a vedea mai bine alimentele de la interior au fost incorporate mai multe becuri LED.

Temperatura de la interior poate fi controlată cu ușurință deoarece are un panoul de control electronic cu butoane senzitive. Acest panou e poziționat pe ușa congelatorului, unde se află și dispenserul de apă. Acest dozator e puțin mai diferit decât cele clasice, motiv pentru care are un furtun de conectare + filtru. Parcă dozatoarele cu rezervor îți dau prea mult de lucru (au capacitate mică).

Ceți observa că dispune de sisteme de avertizare pentru ușă uitată deschisă sau temperatură exterioară ridicată.

Păreri pro și contra

E mult diferit față de un aparat frigorific clasic (frigider sau combină), iar designul e un modern cu mânere mari și verticale care pot fi apucate cu ușurință de oricine. Mi se pare silențios ținând cont că e cât două aparate – 43 dB, dar nivelul de zgomot depinde și de funcțiile folosite (super-răcire sau super-congelare).

Bosch KAD90VI20 e unul dintre cele mai performante aparate frigorifice existente și nu se adresează oricui. Jos e o prezentare a unui model dintr-o serie similară doar e puțin mai diferit, dar caracteristicile speciale sunt aceleași.

Te-ar mai putea interesa