Bosch HRA5380S1, păreri cuptor clasa A

Dacă-ți dorești o bucătărie ca în filme atunci modelul de cuptor Bosch HRA5380S1 ar fi o alegere bună. Asta deoarece vine de la un producător german renumit și e incorporabil. Spre deosebire de alte modele, acesta permite o gătire automată prin intermediul setării AutoPilot 30.

Bosch HRA5380S1 e un cuptor din categoria încorporabilelor pentru acele persoane care au un buget peste medie și își doresc ce e mai bun pe piață. Face parte din seria 6 și are dimensiuni de 60×60 centimetri. Integrează o multitudine de lucruri utile, printre care gătire automată, gătire cu abur, EcoClean Direct și altele. Are un pret bun Vezi prețul special de azi ».

Avantaje și dezavantaje

Chiar dacă e un aparat premium, trebuie scoase în evidență lucrurile pozitive și negative așa încât să vedeți dacă aparatul vi se potrivește.

Pro:

  • Dispune de gătire cu abur (Added steam function), acest lucru permițând realizarea unei cruste crocante, iar la interior mâncarea române suculentă.
  • Are gătire automată (AutoPilot 30) prin care dvs setați greutatea vasului și apăsați Start.
  • Curățarea e una ușoară deoarece are EcoClean Direct, adică autocurățare pentru peretele posterior și Cleaning Assistance.
  • Garanția e de 5 ani, iar pentru a beneficia de acest lucru trebuie să înregistrați aparatul pe site-ul producătorului.

Contra:

  • Nu are Home Connect, adică nu poate fi controlat de pe un telefon mobil.
  • Costul de achiziție e unul peste medie.

De final trebuie să scriu că recomand cuptorul Bosch HRA5380S1 celora care vor un produs de calitate care să gătească excelent și care să contribuie la înfrumusețarea bucătăriei.
În privința eficienței energetice trebuie să scriu că e una normală, adică clasa A cu un consum de 0,97 kWh per ciclu.

Te-ar mai putea interesa