Bosch HMT72M450, cuptor cu microunde

Acest cuptor cu microunde Bosch HMT72M450 e unul de dimensiuni reduse motiv pentru care nu are un volum mare ci unul de 17 litrii. Spre deosebire de altele acesta poate fi incorporat şi achiziţionat pentru orice tip de bucătărie (clasică sau modernă). E un model destul de performant deoarece are specificaţii tehnice bune însă nu e foarte dotat. Aspectul de inox îi dă un plus de eleganţă şi de aceea vă recomand să alegeţi şi restul electrocasnicelor tot pe inox (în caz că v-aţi achiziţionat o nouă locuinţă). Am vrut să vă recomand şi o alternativă la acesta, doar că la un aşa preţ nu sunt modelel mai bune ca acesta. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată

Specificații tehnice

Capacitatea e de 17 litri după cum am precizat anterior şi deci puteţi încălzi/găti/dezgheţa cantităţi mai mici de alimente. Însă, datorită puterii de 800 W (microunde), toate acestea se pot face într-un timp mai scurt. Acea puterea poate să fie chiar şi mai mică datorită programului selectat. Mai precis, are 5 nivele de putere: 800, 600, 360, 180 şi 90 de W. Iar puterea instalată a acestui cuptor e de 1250 W.

Chiar dacă panoul nu e unul digital, ci unul mecanic, Bosch HMT72M450 e la fel de uşor de utilizat. Pentru mai multe detalii despre meniul său, vă recomand să citiţi manualul de utilizare. Vine cu ceas, timer (setabil până la 60 de minute), un cablu de alimentare de 1.3 metrii, deconectare automată şi interior lăcuit. Pe partea de funcţii suplimentare stă destul de slab (preţul îşi pune cuvântul) şi deci nu are: curăţare cu aburi, convecţie, reîncălzire sau protecţie pentru copii. Oricum, aceste funcţii le găseaţi doar la modelele scumpe.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: uşa cuptorului e transparentă şi poate fi deschisă prin apăsarea unui buton, iluminare inferioară, vine cu platou rotund de 24.5 cm, e şi un aparat electrocasnic incorporabil, uşor de folosit, din inox şi altele.

Minusuri: nu are grill (era util pentru cei care doresc să gătească mâncare şi nu au un aragaz – studenţi).

Concluzie

Acest cuptor cu încălzire prin microunde numit Bosch HMT72M450 e o alegere foarte bună în special dacă nu doriţi dotări suplimentare sau să cheltuiţi prea mulţi bani. La un aşa preţ, sunt puţine cuptoare cu finisaj din inox motiv pentru care nu văd de ce nu optaţi pentru acesta. E de folos pentru cei care folosesc destul de des aragazul pentru a încălzi un aliment şi nu sunt mulţumiţi de rezultate deoarece nu încălzeşte uniform.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Bosch HMT72M450, cuptor cu microunde”

  1. Eu personal am cumpărat Bosch in completct cu un cuptor și o suprafață de gătit. Frumoasă culoare. O opțiune interesantă de pornire, alegeți mai întâi puterea, apoi porniți pentru un minut. Există o funcție de memorare a programului preferat. De asemenea, volumul microundei mi-a plăcut foarte mult. Sunt foarte multumita!

Comentariile sunt închise.