Bosch HGV745250, aragaz mixt performant

Aragazul Bosch HGV745250 e unul destul de interesant în special că are dimensiuni ceva mai generoase, panou de control interesant, capac din sticlă și altele. Arată perfect într-o bucătărie modernă și nu orice aragaz arată la fel de bine ca și acesta. Dacă vi se pare prea scump, alegeți unul ceva mai mic ori cu caracteristici speciale mai puține. Cu siguranță, acest producător oferă aragazuri cu dotări bune care pot fi chiar și alternative la modelul de mai jos. Pentru cei interesați de aspectul său, am pus un clip de prezentare la final dar și o poză mai jos.

Dacă nu vă place acest aragaz, atunci vă recomand un model cu plită electrică sau cu dimensiuni ceva mai reduse. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aragaz
Aragaz

Pe partea de alimentare are: pe gaz dar și electrică. Cuptorul e electric deci va putea găti eficient și repede (cele pe gaz gătesc destul de bine însă nu la fel de uniform, iar funcțiile sunt puține). Plita e una cu 4 arzătoare dar există și cu 5 arzătoare (pentru cei care vor ceva mai special). Cele mai multe aragazuri au plită cu 4 arzătoare, dar mai există și segmentul superior care se adresează posesorilor de restaurante.

Cuptorul e dotat cu timer, iluminare, încălzire inferioară/superioară, convecție aer fierbinte și altele. Capacul e realizat din sticlă deci e transparent și dă un plus de eleganță. Accesoriile incluse sunt: tavă emailată, tavă universală, grătar, piciorușe ajustabile și suport pentru tăvi. Dimensiunile sale sunt: 85 cm înălțime, 60 cm lățime și adâncime.

Plusuri: are un cuptor mare, design elegant, iluminare cuptor (în timpul funcționării), panou de control interesant, fiabilitate ridicată etc.
Minusuri: nu e accesibil.

Bosch HGV745250 e un aragaz destul de nou și care poate fi inclus în segmentul premium. Oricum, incorporabilele sunt alegeri la fel de bune deoarece cuptorul oferă multe funcții, moduri de gătit și poate ocupa puțin spațiu datorită tipului de instalare (prin incorporare). Oricum, arată mult mai bine decât multe alte aragazuri, de aceea am pus și un clip mai jos cu acest aparat.

Te-ar mai putea interesa