Bosch HGG223120P

Aragazul Bosch HGG223120P e unul dintre cele bune aragazuri de pe piață deoarece oferă un cuptor spațios, sertar inferior pentru vase, capac din sticlă și posibilitatea instalării de suporturi telescopice. Poate fi o alternativă bună la incorporabile (cuptor+plită) deoarece oferă o plită generoasă și un cuptor spațios. Nu e un model electric ci pe gaz, dar tot are un cablu cu alimentare electrică pentru aprinderea plitei. E vorba de un sistem de aprindere clasic care necesită ambele mâini și nu ca la plitele incorporabile. Are un design plăcut și elegant în același timp. Acest model nu e chiar accesibil și spun asta deoarece HGG223120P are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

De aproape
De aproape
Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o plită cu patru arzătoare de dimensiuni diferite: unul mic de 1 kW, două de 1.7 kW și unul mare de 3kW. Aceasta e dotat cu siguranță, aprindere electrică, grătar din oțel emailat și capac de sticlă. Bineînțeles acel capac e unul din sticlă transparentă care îi dă un plus de eleganță. Cât despre cuptor, are o ușă cu sticlă neagră, un volum generos, grill, încălzire superioară, iluminare, încălzire inferioară, 2 suporturi pentru tăvi etc. Deci e un model cu diverse funcții iar încălzirea superioară e mai bună pentru mâncărurile care necesită temperaturi de coacere mai mari.

Caracteristicile speciale ale acestui model sunt: piciorușele ajustabile, posibilitatea instalării unor suporturi telescopice (nu sunt incluse, dar pot fi achiziționate ulterior), sertar inferior și cuptor XXL din GranitEmail (ușor de curățat și rezistent la zgârieturi). Suporturile telescopice vă ajută să scoateți tăvile în siguranță din cuptor și deci merită să le cumpărați. Sertarul inferior e destul de util pentru a pune diverse ustensile sau vase care le folosiți des. la acest preț caracteristicile sale mi se par decente.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design ergonomic, volum mare – cuptor de tip XXL, randament mare (oferit de gaz), plită generoasă (datorită dimensiunilor aragazului), sertar în partea inferioară etc.

Minusuri: nu e accesibil.

Concluzie

Acest Bosch HGG223120P e unul dintre cele mai scumpe aragazuri iar prețul să e justificat de dotările sale, caracteristicile speciale și de fiabilitatea oferită. Având în vedere cât costă, alternative la acesta ar putea fi niște incorporabile care oferă o funcționalitate mai bună. Vi-l recomand celor care vor o bucătărie modernă chiar și fără incorporabile deoarece mulți dintre voi aveți deja mobilierul nu ați dori să-l tăiați.

Te-ar mai putea interesa