Bosch HBN539S5, cuptor electric 67 litri

Dacă ești interesat să-ți faci o bucătărie ca la carte atunci cel mai bine o poți face cu ajutorul electrocasnicelor incorporabile. Iar, un punct de plecare ar fi cuptorul Bosch HBN539S5 care se potrivește perfect cu plita Bosch PPP616B81E (dacă nu vă place această plită atunci puteți alege alta, dar recomandabil să fie tot nemțească).
E perfect pentru o bucătărie deschisă ori închisă la culoare, chiar dacă e vorba despre un model de culoare neagră.

Nici nu pot spune că are un cost prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un cuptor incorporabil nemțesc care are o eficiență energetică deosebită și e perfect pentru acasă, dar și pentru un restaurant.

Cuptorul
Cuptorul

Pe partea de specificații se poate lăuda cu o capacitate mare de 67 litri și cu alimentarea electrică. Aceste două caracteristici fac din acest aparat unul perfect pentru gătit orice. Dacă nu știați, astfel de aparate sunt mult superioare celor pe gaz deoarece coacerea e uniformă, iar mâncarea e mult mai sănătoasă deoarece nu are loc o ardere de gaze.
Oarecum e și multifuncțional deoarece are foarte multe funcții (grill, treaptă pentru pizza etc).

Plusurile modelului acesta ar fi brandul, că are incorporat ventilator, eficiența energetică ok și că are multe funcții. Multă lume nu vede brandul ca pe un plus și de aceea cred că trebuie să exemplific acest lucru – în cazul acestui model fiind vorba despre un brand nemțesc beneficiem de un produs testat și retestat.
Ca minusuri pot spune că ar fi lipsa unui panoul electronic. Că are un cablu de doar un metru nu e o problemă deoarece așa e în cazul tuturor cuptoarelor, iar pentru a trece peste această problemă vă recomand să utilizați un prelungitor.

De final pot spune că modelul de față e unul perfect pentru prepararea diverselor feluri de mâncare deoarece vine cu multe funcții și programe. Chiar dacă la prima vedere pare un aparat complicat, o să vedeți că pe parcursul utilizării nu o să aveți probleme în a-l utiliza deoarece panoul de control e unul foarte simplu.

Te-ar mai putea interesa