≡ Meniu

Bosch HBN539E7, cuptor incorporabil 67 litri

Bosch HBN539E7 e un aparat electrocasnic mare deoarece are o capacitate de 67 litri și spre deosebire de multe altele. Acest cuptor e o alegere bună deoarece are caracteristici speciale ca: eficiență A-20%, curățare ușoară a cuptorului (ușă detașabilă), convecție aer fierbinte, funcție de autocurățare catalitică etc. Chiar și designul său sugerează că e vorba de un model mai deosebit. Controlul său e mecanic dar selectarea opțiunilor dorite și timerul sunt prezente pe un ecran digital. Un timer digital e mai plăcut deoarece arată mai bine și cuptorul poate fi supravegheat mai bine.

Alături de acest cuptor s-ar potrivi perfect o plită electrică cu inducție dar și una cu gaz pentru cei care au un buget mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Cuptor

Cuptor

Alimentarea sa e una electrică iar o capacitate de 67 litri. E unul dintre cele mai mari cuptoare și nu are rotisor ca unele. Rotisorul nu e o dotare standard de aceea nu e prezentă pe multe cuptoare. Clasa energetică e A-20% adică consumul e undeva la 0.79 kW/h, chiar dacă consumul e de 2900 W (e cel maxim).

E dotat cu: ecran LCD, control mecanic, ventilator (distribuire mai bună a căldurii) etc. La capitolele funcții și programe are: încălzire rapidă, autocurățare catalitică, iluminare, decongelare, grill cu convecție/suprafață mare/suprafață mică, încălzire inferioară/superioară, blocare acces copii, treaptă pizza și gătire 3D. Sunt incluse suporturi telescopice pentru cuptor. Culoarea sa e una pe inox, mânerul e gri și iasă ușor în evidență datorită acelei uși de culoare neagră.

Plusuri: are un consum mic de energie, arată bine, multe dotări speciale, gătire 3D, e la promoție (oferta e limitată) și ușor de folosit.
Minusuri: nu prea are.

Bosch HBN539E7 e un cuptor din multe modele și care nu poate fi singura soluție. Poate că nu aveți nevoie de o funcție de autocurățare sau de un volum prea mare, un cuptor cu caracteristici mai slabe și dotări inferioare, cu siguranță, e mai ieftin. Mai există varianta aragaz mixt adică care are cuptor electric și plită pe gaz. E bine să alegeți o plită cu randament ridicat deoarece mâncarea gătită pe ea are un gust mai bun.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu