Bosch HBN539E7, cuptor incorporabil 67 litri

Bosch HBN539E7 e un aparat electrocasnic mare deoarece are o capacitate de 67 litri și spre deosebire de multe altele. Acest cuptor e o alegere bună deoarece are caracteristici speciale ca: eficiență A-20%, curățare ușoară a cuptorului (ușă detașabilă), convecție aer fierbinte, funcție de autocurățare catalitică etc. Chiar și designul său sugerează că e vorba de un model mai deosebit. Controlul său e mecanic dar selectarea opțiunilor dorite și timerul sunt prezente pe un ecran digital. Un timer digital e mai plăcut deoarece arată mai bine și cuptorul poate fi supravegheat mai bine.

Alături de acest cuptor s-ar potrivi perfect o plită electrică cu inducție dar și una cu gaz pentru cei care au un buget mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Cuptor
Cuptor

Alimentarea sa e una electrică iar o capacitate de 67 litri. E unul dintre cele mai mari cuptoare și nu are rotisor ca unele. Rotisorul nu e o dotare standard de aceea nu e prezentă pe multe cuptoare. Clasa energetică e A-20% adică consumul e undeva la 0.79 kW/h, chiar dacă consumul e de 2900 W (e cel maxim).

E dotat cu: ecran LCD, control mecanic, ventilator (distribuire mai bună a căldurii) etc. La capitolele funcții și programe are: încălzire rapidă, autocurățare catalitică, iluminare, decongelare, grill cu convecție/suprafață mare/suprafață mică, încălzire inferioară/superioară, blocare acces copii, treaptă pizza și gătire 3D. Sunt incluse suporturi telescopice pentru cuptor. Culoarea sa e una pe inox, mânerul e gri și iasă ușor în evidență datorită acelei uși de culoare neagră.

Plusuri: are un consum mic de energie, arată bine, multe dotări speciale, gătire 3D, e la promoție (oferta e limitată) și ușor de folosit.
Minusuri: nu prea are.

Bosch HBN539E7 e un cuptor din multe modele și care nu poate fi singura soluție. Poate că nu aveți nevoie de o funcție de autocurățare sau de un volum prea mare, un cuptor cu caracteristici mai slabe și dotări inferioare, cu siguranță, e mai ieftin. Mai există varianta aragaz mixt adică care are cuptor electric și plită pe gaz. E bine să alegeți o plită cu randament ridicat deoarece mâncarea gătită pe ea are un gust mai bun.

Lasă un comentariu