Bosch HBN539E5, cuptor 67 litri

Un cuptor de inox care e și incorporabil e acest Bosch HBN539E5. E un model electric cu o capacitate de 67 litri, iar dacă vă îngrijorează consumul de curent atunci trebuie spus că are clasa A-20%, fiind o clasă energetică foarte bună. O să mă întrebi de ce ar fi util un astfel de cuptor, mai ales că e pe curent electric. Iar, răspunsul ar fi că aparate precum acestea sunt mai bune pentru prepararea mâncărurilor care se fac în cuptor. Mai exact mâncarea va fi mai sănătoasă deoarece nu au loc arderi de gaze, iar datorită ventilatorului mâncarea se va face uniform.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat nemțesc care are o fiabilitate ok. Probabil că un lucru care o să-l apreciați cel mai mult o să fie faptul că închiderea ușii se realizează în mod rabatabil, adică foarte ușor.

Cuptorul
Cuptorul

Putem spune că e un cuptor profesional deoarece are o capacitate de 67 litri, deci unul cu o capacitate foarte mare. Consumul de curent nu este nici el prea mare deoarece vorbim despre un aparat cu clasa A-20% de eficiență energetică.
Panoul de comandă e unul avansat cu un afișaj LCD, iar controlul se realizează în mod mecanic.
E un aparat cu foarte multe funcții printre care se numără treapta pentru pizza și grill-ul. Partea de grill o să vă ajute pentru prepararea diferitelor mâncăruri care pot fi preparate în acest fel.

Lucrurile pro achiziția modelului acesta ar fi că e ușor de curățat (e dotat cu curățare catalitică), costul de achiziție nu prea mare și că poate fi utilizat pentru prepararea multiplelor feluri de mâncare.
Contra achiziției acestui model ar fi faptul că nu are un control electronic, dar nu e un minus așa de important.

De final pot spune legat de modelul acesta că e unul foarte bun în cazul în care te interesează un aparat electrocasnic care să poată fi incorporat într-o bucătărie modernă și eficientă.

Te-ar mai putea interesa