Bosch HBN532E5, cuptor incorporabil de 67 litri

Bosch HBN532E5 e un cuptor mare cu eficiență energetică bună, curățare catalitică, capacitate mare, convecție etc. Deci e un model din segmentul mijlociu motiv pentru care e și puțin mai scump decât altele. Controlul electronic în general e binevenit, se poate observa că e unul ceva mai avansat decât la altele adică oferă mai multe informații. Îmi place cum arată și nu cred că veți întâmpina dificultăți în ceea ce privește folosirea sa. Mie mi se pare ușor de folosit, pictogramele sunt prezente și există și un manual de folosire dacă nu ați mai avut un cuptor similar. Plita poate fi pe gaz sau electrică, însă dacă vreți randament, în cazul plitei electrice să fie prezentă și tehnologia de inducție.

Prețul său e justificat de numărul mare de funcții, programe etc. care sunt prezente datorită controlului digital mai avansat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aparatul
Aparatul

E un model electric cu capacitate de 67 litri și alimentare electrică. Clasa de eficiență energetică a acestui cuptor e A-20%, deci e mai bună decât a altor modele. Mai precis, consumul e undeva la 0.79 kW/h care e într-un program obișnuit. Poate fi controlat mecanic dar acel LCD poate fi bun pentru cei ce vor să supravegheze mai bine cuptorul. Vine cu 8 funcții utile, ventilator și diverse programe.

Pe partea de programe și funcții are: încălzire rapidă, autocurățare catalitică, decongelare, grill cu suprafață mare/mică, încălzire interioară/superioară, treaptă pizza, gătire 3D și blocare acces copii. Toate acestea ar trebuie să fie prezente pe cam toate cuptoarele.

Accesoriile incluse sunt acceptabile: grătar combi, suporturi telescopice, tava de copt din aluminiu și tavă universală. Puterea sa e de 2900 W iar pentru a-l alimenta e suficientă o priză obișnuită. Designul cuptorului e pe inox și negru, cu ușă neagră din sticlă.

Plusuri: suporturi telescopice, consum mic de energie, elegant, funcțional, spațios, fiabil și ușor de folosit.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Bosch HBN532E5 e un aparat electrocasnic mare care poate fi util pentru cei care nu vor un aragaz ori nu au loc pentru un aragaz. Poate fi incorporat cu ușurință dacă aveți și un mobilier corespunzător.

Lasă un comentariu