Bosch HBN532E1T, cuptor incorporabil

Bosch HBN532E1T e un model de cuptor incorporabil care nu doar arată bine, ci e incorporabil și funcționează pe curent. Iar, că e un model de la Bosch e un mare plus deoarece știm cu toții cât de bune sunt aparatele de la nemți… sau mai bine spus cele făcute de nemți.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are incorporate diverse tehnologii care economisesc resursele. Dacă doriți să vă faceți o părere despre cum arată atunci vă recomand imaginea de alături în care e prezentat acest aparat.

Mașina
Mașina

Acest model de cuptor incorporabil e unul de culoare inox cu eficiență energetică A++ (consumul de curent e cu 20% mai mic decât al clasei A), cu multiple funcții, grill și iluminare.
Normal că are ventilator, iar datorită acestui lucru aparatul o să facă niște prăjituri foarte bune deoarece procesul de coacere va fi uniform.
Nu știu dacă vi se pare util, dar modelul de față are programator electronic pentru pornire și oprire… procesul fiind unul automat.
Capacitatea cuptorului e una medie de 67 litri, lucru care presupune că puteți prepara și mâncăruri care au nevoie de mai mult spațiu… în special preparatele din carne.

Lucrurile care mulți le vor aprecia, pe lângă faptul că e făcut de nemți, sunt alimentarea electrică, consumul foarte mic de curent, panoul de comandă electronic și multele programe. Normal că vine și cu multe accesorii, însă nu știu cât de utile sunt pentru dvs.
Singurul lucru care pe unii îi va deranja e cablul de alimentare care e scurt, dar așa e la toate cuptoarele.

Deci, dacă vrei un cuptor foarte bun care poate fi ușor curățat și care are o utilizare fără bătăi de cap atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea.
Normal că o să găsești modele de la alte branduri, dar eu sunt pro produsele făcute de nemți și în Europa deoarece sunt produse de o calitate superioară fără „dar” și „poate”.
Am uitat să menționez că materialul din care e făcut nu e inox, ci doar culoarea… în cazul în care erau întrebări referitoare la acest subiect.

Te-ar mai putea interesa