Bosch HBN439E4, cuptor 67 litri

Pentru cei interesați de un cuptor cu o capacitate peste medie recomand acest Bosch HBN439E4 deoarece are 67 litri și un consum foarte mic de curent. Acest ultim lucru o să te ajute în principal la facturi mai mici la sfârșit de lună deoarece clasa de eficiență energetică fiind A-10%, deci un fel de A+.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». După cum spuneam mai sus, acest model e unul care vine cu o clasă de eficiență deosebită care te va ajuta să ai un consum foarte redus de curent. Dacă vrei să-ți cumperi și o plită, dar nu știi ce să alegi atunci ți-aș recomanda să mergi pe mâna unui model Bosch NGU4151DE.
Dacă ai un buget mai mare atunci poți să-i faci o extensie de garanție până la maxim 4 ani.

Cuptorul
Cuptorul

Fiind un model de la un brand nemțesc normal că are unele facilități care nu le întâlnești la alte branduri, facilități printre care se numără curățarea catalitică, convecția cu aer fierbinte și o greutate mică (33 de kilograme).
Vorbim despre un model electric care e controlat mecanic, iar diferitele programe pot fi studiate pe ecranul LCD. Vorbim despre 6 funcții/programe care te vor ajuta să gătești mâncărurile preferate într-un timp rapid.

Pe lângă că e ieftin o să apreciezi faptul că vine cu convecție (presupune o distribuire mai uniforme a căldurii în interiorul cuptorului), o eficiență energetică excelentă și o ușurință deosebită în control (întotdeauna mi-au plăcut aparatele controlate mecanic deoarece te poți baza pe ele).
Probabil că singurul minus e că are un cablu de doar 1 metru. Dar, puteți achiziționa un prelungitor ori ceva de genul.

Concluzia mea e că aparatul acesta merită, în special dacă vrei să-ți faci o bucătărie care să arate bine (e de culoare inox) și, mai mult de atât, să fie eficientă. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece panoul de comandă e poziționat într-o zonă în care să fie ușor de accesat, numărul de butoane fiind unul redus.

Lasă un comentariu