Bosch HBN431E1, cuptor incorporabil

Bosch HBN431E1 e un cuptor incorporabil de tip mecanic care are un consum foarte mic de curent, motiv pentru care are clasa A+ la eficiența energetică. E și multifuncțional (are 7 funcții) deoarece beneficiază de multe funcții utile printre care se numără cea de grill, decongelare etc.
Un astfel de model ar fi perfect pentru cineva în căutarea unui cuptor premium cu care să-și facă o bucătărie ca la carte. Cu astfel de modele scapi de grija buteliei sau gazului deoarece se alimentează de la rețeaua electrică.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat electrocasnic foarte bun de culoare inox care are o putere de 2800W.
Dacă vă interesează cum arată incorporate atunci acest lucru se poate vedea din imaginea de alături.

Incorporat
Incorporat

Pe partea de specificații acest HBN431E1 marca Bosch are o capacitate de 67 litri, grill, autocurățare și ușă din sticlă. În ciuda faptului că are o putere de 2800 W și un consum de energie ce 0,89 kW pe oră acest model are clasa de eficiență energetică A, ceea ce presupune un consum de curent ok.
Montarea nu e deloc complicată deoarece trebuie amplasat unde doriți și conectat la curent. Cablul e unul de 1m, iar greutatea aparatului e de 33 kilograme. Deci, va trebui să utilizați un prelungitor pentru a conecta aparatul la curent… dacă nu aveți o priză în imediata apropiere.

Lucrurile pro acest model sunt prețul deloc mare, fiabilitatea marca Bosch, ușurința în curățare, performanța și ușurința în utilizare. Lucrurile care puteau sta mai bine a fi prezența rotisor și mai multe facilități, dar asta ar fi ridicat prețul aparatului. Adevărul e că nu ar fi stricat dac ar fi avut un cablu mai lung… chiar nu înțeleg de ce toate electrocasnicele mari au cabluri așa de scurte.

În rest, e un aparat numai bun pentru acasă destinat acelor persoane care beneficiază de un buget mediu și care vor să scape de grija gazului… cu toții știm că gazul este destul de periculos și trebuie să fii atent tot timpul să nu se întâmple ceva rău.

Te-ar mai putea interesa