Bosch HBN311E1

Cuptorul incorporabil Bosch HBN311E1 e unul dintre recomandările mele pentru cei ce vor un cuptor eficient, generos ca și capacitate, funcțional, elegant și fiabil. Probabil că un contro, electronic cu timer digital ar dat un plus de eleganță cuptorului, dar și așa în acest buget nu veți găsi un cuptor multifuncțional 3D cu volum de 67 litri, inox, Clasa A-20%, funcții interesante și iluminare cuptor. Deci nu e un cuptor obișnuit de aceea costă deva mai mult decât altele, dar nu cu mult. Astfel că are un raport funcționalitate/preț foarte bun. Spre deosebire de altele, acesta poate fi achiziționat la un pachet promo interesant: cuptor+plită. Plita inclusă e un deschisă la culoare și elegantă (dar tot cu finisaj inox). HBN311E1 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are un volum mult peste media care e ideal pentru cei care gătesc mai mult de odată sau vor să facă două prăjituri în același timp. Din păcate, veți primi doar o tavă de cop, și nu două cum se întâmplă la alte cuptoare și un grătar combi. Consumul energetic joacă și el un rol important pentru un astfel aparat incorporabil. În acest caz e vorba de Clasa A care e mai eficientă cu 20% decât la alte cuptoare. Astfel că are un consum de circa 0.89/0.79 kwh într-un program (depinde de funcția aleasă).

Funcțiile sale sunt următoarele: încălzire rapidă, iluminare interioară, grill cu convecție aer, grill cu suprafață mare, încălzire inferioară și superioară. Pe lângă acestea, caracteristicile sale sunt: iluminarea cuptorului, timer, grill, indicatoare LED, putere de 3.6 kW și control de tip mecanic. Butoanele sale sunt de tip push-up ca la restul cuptoarelor. Înainte de a-l instala ar fi bine să vă informați despre cum ar putea fi instalat și care e nișa.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are cele mai uzuale funcții, arată bine, consum mic de energie, volum de 67 litri, grill și design plăcut.

Minusuri: nu are funcție de decongelare (e utilă pentru cei care nu au un cuptor cu microunde).

Concluzie

Acest Bosch HBN311E1 e unul din multele modele disponibile de la acest producător și care merită încercat în special că-l puteți achiziționa atât separat cât și împreună cu o plită pe gaz foarte elegantă. Având în vedere că plita e deschisă la culoare, ar fi ideal să optați pentru un mobilier cu blat deschis la culoare (în cazul în care nu ați comandat mobilierul încă).

Lasă un comentariu