Bosch HBN239E4, cuptor incorporabil

Pentru cineva interesat de un electrocasnic de top recomand acest cuptor incorporabil Bosch HBN239E4 care beneficiază de un volum de 67 litri, clasă de eficiență energetică A și diferite funcții utile. Se adresează celora care vor un cuptor incorporabil pentru acasă ori pentru bucătăria unui mic local.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi beneficiind de un electrocasnic nemțesc. Știe toată lumea că Bosch e un brand de renume care face doar electrocasnice premium.
Alături am pus și o poză așa încât dvs să puteți vedea cât de simplu e acest cuptor, în partea superioară fiind panoul de comandă foarte compact cu puține butoane.

Cuptorul
Cuptorul

Te vor interesa multiple lucruri la acest model, mai exact că e electric, că are un consum foarte mic de curent, volumul peste medie și materialele calitative din care e făcut. Față de alte modele acesta are convecție de aer fierbinte, mai exact se vor obține rezultate perfecte mulțumită distribuirii optime a căldurii. La acest proces contribuie și ventilatorul care e caracteristic acestor feluri de cuptoare.

Lucrurile bune la acest model sunt alimentarea electrică, consumul cu 10% mai mic de curent față de clasa A, controlul cuptorului care e mecanic și multiplele funcții și programe. Poate vor întreba unii cum de alimentarea electrică e un beneficiu, iar răspunsul meu ar fi că scapi de stres, faci mâncare mai eficient și mai sănătos. Știm cu toții că gazul provoacă un oarecare stres deoarece e cam periculos, dar acest model fiind alimentat electric o să vedeți că nu o să aveți parte de griji. Mâncarea o să fie mai sănătoasă deoarece nu se ard gaze.

Deci, dacă vrei un aparat de preparat diferite tipuri de mâncăruri atunci îți recomand acest model. Brandul normal că are de spus un cuvânt greu deoarece știm cu toții că produsele din Germania sunt mult mai calitative decât altele.
Probabil că vrei să-ți cumperi și o plită, dar nu știi ce să alegi, iar din această cauză eu îți recomand modelul POH616B10E care e tot de la Bosch.

Te-ar mai putea interesa