Bosch HBN231E0, cuptor electric incorporabil

Pe piață o să găsești multe cuptoare electrice, însă niciunul nu se va compara cu unul marca Bosch deoarece e o marcă nemțească. Un model accesibil ca preț e acest Bosch HBN231E0, iar lucrurile prin care se evidențiază sunt capacitatea modică de 67 litri, disponibilitatea grillului, clasa A de eficiență energetică și altele.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe ace;ti bani noi primind un aparat care vine cu multiple tehnologii de economisire a resurselor. De exemplu vine cu Green Technology Inside care reprezintă un standard al Bosch privind durabilitatea și eficiența în consumul resurselor. Acest standard e unul prin care Bosch se ghidează atunci când face electrocasnice, iar modelul de față respectă acest standard. Astfel, tu ca și consumator o să beneficiezi de un aparat economic și ergonomic.

Cuptorul
Cuptorul

Modelul de față e unul de culoare inox care beneficiază de o clasă de eficiență energetică cu 20 la sută mai eficientă decât A. Cuptorul e unul multifuncțional, adică poate fi utilizat pentru prepararea diferitelor feluri de mâncare, însă aici o să trebuiască să aveți grijă deoarece există diferite trepte pentru fiecare fel de mâncare. Iar, dacă nu setați o treaptă corespunzătoare atunci mâncarea nu o să se facă bine. În manual găsiți îndrumări cu privire la acest aspect.
Normal că vine cu ventilator care ajută la o gătire mai uniformă a preparatului, iar încălzirea superioară+inferioară are și ea o contribuție la o coacere uniformă.

Lucrurile pe care eu le apreciez sunt prețul mic, că e un produs german, că nu e complicat de utilizat și că are multe funcții utile. Printre aceste funcții trebuie să enumăr grillul, încălzirea inferioară și superioară și restul de 6 funcții. Din păcate nu are autocurățare, dar nu e greu de curățat deoarece interiorul e unul neted.

În rest, dacă vrei un aparat care să nu coste prea mult și care să se integreze perfect în bucătăria ta atunci acest model ar fi o alegere bună. Cu ajutorul acestui model o să-ți poți configura o bucătărie precum în emisiunile lui Jamie Oliver și o să poți găti mult mai eficient.

Te-ar mai putea interesa