Bosch HBG655NS1, cuptor incorporabil cu funcție Convecție 4D

Cuptorul incorporabil Bosch HBG655NS1 e unul dintre primele modele care vine cu un panou de control care are în centru un inel rotativ pentru selectarea setărilor dorite. Nu poate fi comparat cu restul modelelor disponibile pentru că gătește chiar mai uniform și se datorează tehnologiei de încălzire 4D Hotair (Convecție 4D), iar consumul de energie scade cu modul Hotair Eco și clasa energetică a aparului ajunge să fie A+. Acest aspect e important la un aparat cu consum de energie mare, dar rezultatele sunt cele care ne interesează.

Pentru a vă face o idee despre el am ales poza de jos, dar în realitate arată mult mai bine și suprafața cuptorului e mai lucioasă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptoarele pe gaz sunt pe dispariție deoarece cele electrice au tehnologii și dotări mult superioare. Din cele 13 funcții disponibile, 10 sunt programe automate presetate pentru anumite preparate și nu voi face o listă cu ele. Eu vă recomand să citiți manualul de instrucțiuni pentru a le înțelege mai bine, iar treapta pentru pizza cred că va fi apreciată.

Arată foarte bine pe argintiu și inelul chiar iasă bine în evidență datorită finisajului periat. Tăvile incluse sunt folositoare și suporturile telescopice ușurează scoaterea lor chiar dacă sunt grele. Ușa cuptorului se deschide și se închide amortizat (Soft Open/Soft Close), astfel nu o veți strica dacă o scăpați accidental.

Păreri pro și contra

Din câte am observat, cuptoarele cu panou de control complet electronic au un interior mai spațios, iar cuptorul de sus nu e o excepție – 72 litri. Cuptorul multifuncțional are multe funcții de încălzire pentru că dotările sunt numeroase, dar să nu neglijăm alte aspecte: putere maximă, dotări speciale, interfață, accesorii furnizate și preț. Chiar dacă e atât de diferit, el ocupă la fel de mult spațiu ca și cel clasic și corpul de bucătărie nu trebuie să fie mai diferit.

Bosch HBG655NS1 are un preț piperat dacă e să-l comparăm cu cele mai populare cuptoare disponibile, dar nici nu discutăm de un brand oarecare. Se adresează celor care vor o bucătărie minimalistă și se potrivește perfect alături de o plită electrică cu inducție.

Te-ar mai putea interesa