Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Bosch HBG633NB1, cuptor incorporabil cu control touch

Cuptorul incorporabil Bosch HBG633NB1 face parte din segmentul de top și de aceea are un preț atât de piperat. Oricum, alături de o plită cu inducție nu puteți pune orice cuptor. Până la urmă e vorba de un brand experimentat care impresionează de fiecare dată și reușește să-și distrugă concurența. Mi-aș dori ca tot mai multe cuptoare să fie ca acesta, însă și cu mai puține funcții. De multe ori nici nu vom folosi toate acele funcții, dar e bine să le avem pentru anumite preparate mai speciale.

Panul de control al unui astfel de cuptor e mult diferit față de cel standard și se poate vedea că butoanele sunt senzitive și cu cel din centru se poate selecta temperatura dorită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Programul dorit se alege ușor prin atingerea pictogramei dorite, iar mai multe informații veți găsi în manualul său. Are toate funcții de încălzire necesare pentru a găti orice friptură, coace orice prăjitură și multe altele.

Tăvile iasă în afară cu ușurință indiferent cât aveți pe ele datorită suporturilor telescopice. Accesoriile incluse nu sunt foarte multe, dar sunt foarte importante la un cuptor cum e cel de sus. Oricum, alte tăvi pot fi cumpărate ulterior în funcție de rețetele alese.

Păreri pro și contra

E vorba de un model cu putere de încălzire maximă de 3650 W și un consum de energie de 0.87 kW/h, dar are o clasă de eficiență energetică A+. Sunt foarte puține modele care excelează la acest capitol și numărul mare de dotări se vede în funcțiile sale de încălzire – 10. Mulți dintre voi îl doriți pentru design, însă și funcționalitatea e un capitol la care excelează. Funcția de convecție fierbinte e ceva mai avansată la acesta și poată de numirea de 4D pentru că încălzește mai bine preparatele.

Bosch HBG633NB1 îl recomand oricui și chiar nu mai am ce să-i reproșez. Stratul special EcoClean absoarbe grăsimile și nu e mai nevoie de curățare cum se întâmplă la multe alte cuptoare. Poate că din poză nu se vede, însă partea frontală e realizată din sticlă neagră care e foarte plăcută la vedere.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu