Bosch HBG43T420, cuptor incorporabil

Cuptorul incorporabil Bosch HBG43T420 e unul dintre puținele model pe culoarea albă și care arată atât de bine. Bineînțeles, e un model deosebit cu control electronic, multe funcții, Eco Clean, suporturi telescopice, volum generos și consum redus. Chiar dacă nu are rotisor, oferă multe alte caracteristici utile, un ecran LED care vă oferă cele mai utile informații despre programul de gătit sau funcțiile alese. Poate fi achiziționat împreună cu o plită electrică care se potrivește perfect deoarece vine cu sticlă albă. Având în vedere că se percepe o reducere decentă, merită încercat. Poate fi luat și separat, iar HBG43T420 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o alimentare electrică care îi oferă un randament destul de bun și spre deosebire de aragazuri, nu mai e nevoie de o butelie cu gaz. Clasa de eficiență A e foarte bună având în vedere că presupune un consum de circa 0.85 kW/h. E același ca și la restul cuptoarelor deci nu aveți pentru ce să vă faceți griji. Volumul acestui model e de circa 62 litri care presupune că puteți găti mai mult decât ați fi putu găti în cuptorul unui aragaz. E dotat cu grill, ventilator, control electronic (timer), 7 funcții etc.

Accesoriile care le veți primi împreună cu acesta sunt: 3 suporturi telescopice, 2 tăvi de coacere, grătarul combi și butoanele sale care sunt de tip push-up. Puterea cuptorului e de 3580 W care presupune că puteți găti oricine și cât vreți. La capitolele funcții și programe oferă: autocurățare catalitică (e la fel de bună ca și cea pirolitică), iluminare cuptor, grill cu diverse funcții, încălzire inferioară/superioară, decongelare, blocare acces copii și altele.

Alte caracteristici care nu le-am menționat sunt următoarele: ușă cu închidere amortizată (numită SoftClose), cavitate cuptor din GranitEmail (rezistă la abuzuri), ventilator de răcire integrat și mai câteva.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: se potrivește perfect într-o bucătărie mai luminoasă/modernă, poate fi achiziționat alături de o plită care se potrivește perfect cu aces cuptor, suporturile telescopice, multe funcții, autocurățare etc.

Minusuri: nu e accesibil, dar prețul e justificat.

Concluzie

Bosch HBG43T420 e recomandarea mea pentru cei care au un buget generos și vor un cuptor deosebit. Nu văd de ce nu ați opta și pentru plită, deoarece nu sunt multe plite cu randament așa de ridicat (randament oferit de tipul de alimentare – pe gaz) și să fie pe alb.

Te-ar mai putea interesa