Bosch HBF154ES0, cuptor clasa A cu autocurățare

Pentru persoanele interesate de un cuptor încorporabil cu o capacitate medie recomand modelul Bosch HBF154ES0. Comparativ cu alte modele acesta se evidențiază cu eficiență energetică A și o multitudine de lucruri avantajoase.
Probabil că multă lume se va orienta înspre acest model datorită faptului că vine de la un producător german de excepție.

Înainte de a începe review-ul trebuie să scriu că acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din poza de alături se poate vedea că pe acești bani primim un aparat care arată formidabil, fiind de culoare gri cu negru.

Avantaje și dezavantaje

Un cuptor precum Bosch HBF154ES0 vine cu Convecție aer 3D, lucru care e avantajos pentru coacere și prăjire. Asta întrucât permite gătirea simultană pe 3 niveluri.
Curățarea va fi ușurată deoarece are butoane retractabile, EcoClean Direct și GranitEnamel. EcoClean Direct presupune că interiorul absoarbe murdăria, iar al doilea lucru presupune că interiorul e ușor de curățat datorită interiorului neted.

  • E confecționat din materiale de calitate, printre acestea numărându-se inox și sticla (la ușă)
  • Are clasa A de eficiență energetică (consum de 0,98 kWh per ciclu) și o putere de 3.300W.
  • Are garanție de 5 ani, dar trebuie să înregistrați aparatul pe site-ul producătorului
  • Aerul cald e unul distribuit uniform prin intermediul 3D Hotair (are și ventilator).
  • Din păcate nu are facilitate smart HomeConnect

De final trebuie să scriu că acest model se adresează celora interesați de ceva calitativ care să aibă integrate multiple facilități utile precum cele menționate mai sus. Pe lângă acelea mai are preîncălzire rapidă, setări pizza și altele.
Aparatul vine cu stecher Schuko (normal) și nu e necesar un anumit branșament electric deoarece amperajul e de 16 A tensiune 220. Deci, funcționează și la monofazic.

Te-ar mai putea interesa