Bosch HBF114BS1 review

Cuptorul Bosch HBF114BS1 e unul încorporabil pentru acele persoane care sunt interesate de ceva cu o capacitate medie de 66 litri așa încât să poată găti cantități medii de alimente. În acest fel putem spune că acesta se va dovedi perfect pentru o bucătărie de acasă.

Bosch HBF114BS1

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern de la un producător german recunoscut. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare inox și că panoul de comandă e unul minim ca design. Asta deoarece are doar două butoane rotative.

Eficiența energetică a aparatului e una foarte bună, fiind vorba despre clasa A cu un consum per ciclu de 0,98 kWh.

Întreținerea e una fără bătăi de cap deoarece vine cu funcția de a curăța cuptorul cu abur. Iar, la sfârșitul programului pentru curățare se poate îndepărta murdăria cu ajutorul unui burete. Suplimentar are butoane retractabile care facilitează curățarea panoului de comandă

Acest cuptor are o construcție robustă cu interior emailat și aparatul fabricat din inox. Ușa e una din sticlă.

Păreri pro și contra

Pe lângă multitudinea de facilități utile sunt de părere că cel mai important lucru e că aparatul are o construcție robustă, urmat de faptul că ajută la prepararea uniformă a multiplelor tipuri de mâncăruri.

  • Vine de la un producător foarte apreciat în Europa
  • Construcția e una solidă la care s-a folosit inox
  • Costul de achiziție este unul corect
  • Întreținerea e una ușoară (mă refer la faptul că are program special și interior emailat)

Concluzie

Dacă sunteți interesați de un aparat care să vă ajute să gătiți mai bine atunci modelul Bosch HBF114BS1 ar fi foarte bun. Pe lângă faptul că nu consumă mult curent are ventilator și alte lucruri care economisesc timp și fac ca mâncarea să aibă gust mai bun. 

Te-ar mai putea interesa