Bosch HBA63B251, cuptor multifuncțional

Bosch HBA63B251 e un cuptor incorporabil multifuncțional perfect pentru cineva în căutarea unui model care să poată fi ușor de incorporat și care să aibă o capacitate medie de 60 litri. I se zice multifuncțional deoarece poate fi utilizat în mai multe scopuri grație multitudinii de programe.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primim un electrocasnic cu o capacitate XXL (60 de litri nu prea e XXL în opinia mea) și cu o eficiență energetică foarte bună. puteți vedea că arată bine, iar ecranul LCD e unul destul de mare. (Să nu vă speriați deoarece la interior nu e o persoană, e doar o reflexie.)

Cuptorul
Cuptorul

Din imaginea de mai sus pare a fi realizat din inox, însă doar culoarea e inox. Ca o dotare mai specială e grill-ul care e unul cu convecție aer și cu suprafață mare. Pe lângă grill mai are și 6 funcții care se vor dovedi extrem de utile.
Poate că nu știați că astfel de cuptoare electrice sunt mult mai bune decât cele pe gaz deoarece coacerea se realizează uniform, iar mâncarea e mai sănătoasă deoarece nu se arde gaz.

Lucrurile care trebuie apreciate la acest model sunt aspectul, performanța la gătire, panoul de comandă ușor de utilizat (și eficient deoarece e vorba despre unul electronic). Legat de consumul energetic, acest model are un consum de 0.89 kWh care corespunde cu aproximație clasei A, iar Bosch spune că acest model e cu 30% mai eficient decât clasa A. Și dacă vrei să faci o economie și mai mare de curent atunci îți recomand să te folosești de modul hotair eco care înseamnă că încălzirea se realizează pe un singur nivel așa încât economia de resurse să fie maximă.
Există și un lucru care nu-mi place la acest model, acesta fiind lungimea cablului de alimentare care e prea mică.

Deci, dacă ești în căutarea unui cuptor care să arate frumos și să gătească eficient ceea ce dorești atunci acest model ar trebui să fie în vârful listei de cumpărături.
Am pus și un clip pentru ca să vă faceți mai bine o părere despre cum arată. Iar, dacă nu știi ce plită să alegi atunci îți recomand Bosch PIA611F18E.

Te-ar mai putea interesa