Bosch HBA5540S0, cuptor incorporabil eficient

Cuptorul incorporabil Bosch HBA5540S0 este un model mai voluminos dar și cu performanțe pe măsuri, că doar nu este vorba de orice brand sau de un model chiar ieftin. Evident că nu este singurul astfel de model și se pot identifica ușor după design, însă mai sunt și serii mai sofisticate (AutoPilot și ecran TFT). Acest cuptor poate fi pus în locul oricărui model mai vechi deoarece dimensiunile sunt aceleași indiferent de capacitatea sa.

Dacă vreți să faceți alegerea potrivită, dar nu vă pricepeți prea mult la astfel de aparate, optați pentru cele de la producători germani și nu numai (mai sunt și alți producători europeni foarte apreciați). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Poate fi conectat la orice priză însă vă este recomandat să fie pus pe o siguranță separată, la fel și plita dacă este electrică dacă vreți să le folosiți simultan. Puterea sa de 3400 W este generoasă și este de ajuns ținând cont că are și ventilator. Sunt multe motive pentru care îl recomand iar acestea sunt dotările speciale ale cuptorului:

  • EcoClean Direct – pereții au un strat special care descompun grăsimea, astfel că întreținerea este mai ușoară.
  • Cleaning Assistance – este o opțiune ușoară de a curăța cuptorul (cu ajutorul unei cantități de apă pusă în tavă), însă nu când este foarte murdar.
  • ClipRail – pe un singur nivel are suport telescopic astfel că puteți socate tava cu preparatul mult mai ușor.
  • 3D HotAir – un sistem de încălzire mai bun care distribuie uniform căldura. Acesta este ideal când puneți două sau trei tăvi de prăjituri.

Se vede destul de bine și din imaginea de sus că are un număr generos de programe sau moduri de încălzire, care sunt diverse combinații, dar că se poate seta un nivel de temperatură mai ridicat.

Concluzie

Bosch HBA5540S0 oferă strictul necesar, poate chiar mai mult decât altele. Un lucru trebuie să știți, cuptoarele mai scumpe oferă același performanțe ca și restul însă vă oferă diverse sisteme care vă ușurează munca, vă permit să puneți mai multe tăvi, să curățați mai ușor interiorul sau chiar aveți gătire asistată. De exemplu, Bosch HRA534EB0 oferă gătit asistat cu abur.

Te-ar mai putea interesa