Bosch HBA43T360, cuptor incorporabil electric

Alături de o plită bună cum e Samsung GN641FFXD ai nevoie și de un cuptor care să fie și el incorporabil cum e Bosch HBA43T360. Acest cuptor e unul de tip electric cu numeroase funcții și un consum mic de curent. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e datorat în principal faptului că e foarte bun pentru realizarea grătarelor, puterii mari, dar și numeroaselor caracteristici premium.

Poze

E un model negru cu o capacitate interioară foarte mare de 60 litri. Panoul de control e unul electronic cu butoane de tip push-up și cu un ecran LED. La interior are și ventilator, iar această caracteristică ajută ca mâncarea să se facă mai bine, adică uniform, mulțumită procesului de convecție. Datorită culorii negre nu cred că va ieși prea mult în evidență în bucătărie prin aspect, ci prin calitatea mâncărurilor pe care le va face.

Cuptorul

Specificaţii tehnice

Vine cu o capacitate de 62 litri, iar la interior e e dotat cu grill care e cu suprafață mare, dar și mică. Grill-ul e tot pe convecție și asta ajută ca mâncarea grill să se facă bine și la interior. Vine cu numeroase funcții, iar una care nu e chiar caracteristică cuptoarelor e cea de încălzire rapidă și modelul de față o are. Dacă e să fac o paralelă între mașinile de spălat și astfel de cuptoare atunci vedem că oarecum s-au împrumutat multe caracteristici/idei, iar încălzirea rapidă e oarecum similară cu spălarea rapidă.

Păreri pro şi contra

Prețul mare e singurul minus, dar așa e cu aceste aparate de la Bosch (aparatura nemțească are prețuri mai ridicate față de ceea ce produc asiaticii probabil și datorită diferenței calitative). În rest, e un cuptor premium foarte bun pentru bucătăria unui hotel ori a unei mici pensiuni. Se pot prepara diferite feluri de mâncare cu el, iar fiabilitatea e crescută datorită garanției ridicate, dar și faptului că are autocurățare.

Concluzie

E un aparat foarte bun acest Bosch HBA43T360, însă înainte de a fi folosit trebuie citit manualul așa încât să fiți în clar cu toate funcțiile și programele cu care vine. Cunoscând tot ce poate face o să puteți găti mai eficient, iar clienții vor fi mulțumiți de mâncarea care li se servește mai rapid.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Bosch HBA43T360, cuptor incorporabil electric”

  1. Am revenit. Intradevar este un cuptor super. Merita toti banii. Testat si retestat. Sunt foarte multumit.

Comentariile sunt închise.