Bosch HBA43T350, cuptor incorporabil

Cuptor incorporabil Bosch HBA43T350 e unul din acele cuptoare din clasa premium deci oferă o mulțime de dotări interesante: control electronic cu butoane senzitive, autocurățare catalitică, Eco Clean, suporturi telescopice și cuptor XXL. Deci are destul de multe caracteristici speciale care nu le veți găsi la cuptoarele mai ieftine de 1500 lei. Îl puteți lua împreună cu o plită foarte reușită având alimentare pe gaz, finisaj pe negru și un design interesant. E vorba de un pachet promo cu 5% reducere, nu e o reducere mare (cam 200 lei) deoarece sunt două aparate destul de scumpe, dar poate fi destul de avantajoasă pentru cei care vor astfel de incorporabile în bucătărie. Acest cuptor numit HBA43T350 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Având în vedere că e un cuptor XXL, mi se pare normal să oferă circa 62 de litri și o mulțime de accesorii: tavă copt emailată, tavă copt din aluminiu și grătar. E un aparat alimentat electric deci nu poate fi comparat cu un aragaz și se alimentează normal de la o priză (e bine să aveți una în apropierea cuptorului). Chiar dacă are funcție de autocurățare catalitică, vine chiar și cu sistem EcoClean care descompune grăsimile însă doar pe peretele posterior. Clasa energetică A e potrivită pentru un astfel de aparat deoarece consumul de energie se situează undeva la 0.79-0.85 kwh (depinde de funcție sau programul ales). Spun asta deoarece cuptorul are o putere de 3580W care e mult peste medie.

Pe partea de funcționalitate oferă: decongelare, încălzire rapidă, iluminare cuptor, grill, încălzire superioară/inferioară, blocare acces copii etc. O mare parte dintre acestea vă vă vor fi de folos ori de câte ori gătiți, indiferent că e prăjitură sau friptură. Alte caracteristici ale acestui cuptor ar fi: timer, ventilator, ecran LED, grill, geam de protecție și finisaj inox.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: sistem de autocurățare EcoClean, interior din GranitEmail, fiabilitate, eleganță și funcționalitate.

Minusuri: nu e accesibil.

Concluzie

Bosch HBA43T350 e una din recomandările mele dar pentru cei care nu gătesc prea des nu prea văd restul unui cuptor cu autocurățare, deoarece e o funcție utilă doar pentru cei care gătesc mult și nu mai au timp să și curețe cuptorul. Și așa, multe modele vin cu alte tipuri de sisteme de curățat (de ex.: prin aburi) care mi se par destul de interesante. Jos am pus un clip cu o prezentare a sa:

Te-ar mai putea interesa