Bosch HBA42S350E, cuptor incorporabil cu EcoClean

Bosch HBA42S350E e un cuptor din segmentul premium și se poate observa din poza de jos. Are o capacitate generoase și funcții pe măsură pentru a găti eficient. Din poza de jos se poate observa că la interior e destul de spațios. Dacă nu vă place că e prea complex panoul de control, atunci puteți alege un cuptor simplu. Pe partea de design are finisaj pe inox, interior generos și panoul de control e aparent sofisticat, dar poate fi folosit cu ușurință datorită pictogramelor. Ca oricare alt aparat, are și un manual de instrucțiuni.

Dacă vreți ceva mai simplu și care să nu aibă multe butoane ori un ecran digital mare, sunt modele chiar și de la acest brand care pot fi ideale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul
Cuptorul

Dacă nu vă plac cuptoarele scumpe, atunci ar trebuie să alegeți unul mai ieftin însă nu cred că va fi mai de folos. La acesta capacitatea e de 62 litri care e ușor peste medie. Alimentarea e electrică și e oarecum normal să fie așa deoarece e un cuptor electric. Clasa de eficiență energetică e A și există cuptoare cu eficiență ceva mai bună.

Este dotat cu ecran LED generos, grill, 7 funcții, ventilator și geam de protecție. La capitolele funcții și programe are: încălzire rapidă, autocurățare EcoClean, iluminare interioară, convecție aer fierbinte, funcție decongelare, grill cu suprafață mare/mică și altele. Apreciez că are și blocare acces copii, deoarece are control digital care poate fi accesat ușor de copii.

Accesoriile sale sunt: butoanele push-up, tava de coacere, grătarul combi și tava de copt din aluminiu. Puterea maximă e de 3850 W și e poate fi chiar mai mică, în funcție de opțiunile alese.

Plusuri: accesorii incluse destul de bune și utile, control electronic, autocurățare cu EcoClean, consum redus etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Bosch HBA42S350E e o alegere excelentă pentru cei care și-au schimbat bucătărie sau vor ceva mai elegant. Oricum, un aragaz nu se poate compara cu acesta deoarece are funcții mai puține, însă nu trebuie neglijat faptul că e nevoie și de o plită incorporabilă.

Te-ar mai putea interesa