Bosch HBA23B150E

Cuptorul incorporabil Bosch HBA23B150E e unul dintre modele premium ale acestui producător și care bineînțeles nu e chiar accesibil. Vine cu dotări speciale ca EcoClean, autocurățare catalitică, control electric și un model mare. Are un design plăcut în special că acea sticlă neagră ajunge până în margine și astfel îi dă un plus de eleganță. Vă oferă posibilitate instalării unor suporturi telescopice care din păcate nu sunt incluse. Acestea vă pot ușura munca prin scoaterea în siguranță a tăvii. Puteți seta electronic programul și aveți de ales între multe funcții interesante. Având în vedere prețul și că eventual mai trebuie luată și o plită, vă recomand cea din pachetul promo (10% reducere) sau una mai ieftină. HBA23B150E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are alimentare electrică de aceea clasa de eficiență energetică e foarte importantă – clasa A. Astfel că are un consum de 0.85 kWh într-un program obișnuit, iar pentru că puterea e de 3580W, consumul maxim e de 3.5kW. Se observă din poza de sus că are butoane de tip push-up și un ecran LED destul de funcțional pe care se pot observa funcțiile/setările alese. E dotat cu: timer, iluminare interior, ventilator și 7 funcții.

La capitolele funcții și programe are: autocurățare catalitică, decongelare, încălzire rapidă grill, încălzire superioară/inferioară, blocare acces copii etc. Acel tip de autocurățare împreună cu EcoClean, vă ușurează munca deoarece pereții absorb  grăsimile iar apoi le ard. Blocarea butoanelor e foarte utilă pentru cei care au copii mici și care uneori umblă pe la paratele din bucătărie. Accesoriile incluse sunt: tava de coacere, o tavă universală și grătarul. Nu are un cablu de alimentare lung iar pentru că are o astfel de putere, vă recomand o priză ceramică în apropierea sa. Bineînțeles dimensiunile secțiunii din mobilier nu sunt aceleași cu cele ale cuptorului (cele exterioare), ci vă interesează doar dimensiunile părții interioare (sunt furnizate în manualul său).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un volum mare, tehnologie EcoClean, fiabilitate, arată destul de bine, interior din GranitEmail, multe programe și funcții.

Minusuri: putea fi mai ieftin.

Concluzie

Acest Bosch HBA23B150E e un cuptor incorporabil foarte bun cu multe caracteristici folositoare și ideale pentru a vă ușura munca. Se adresează atât pentru cofetării cât și pentru uz casnic. Alternativă la acesta r fi modelele mai mari (de 67 litri) care au prețuri și caracteristici apropiate.

Te-ar mai putea interesa