Bosch HBA21B150E

Cuptorul incorporabil Bosch HBA21B150E e unul foarte elegant și destul de funcțional. Designul e destul de simplu și poate observa cel mai bine în poza de mai jos. Prețul său e unul decent având în vedere că vine cu funcție de auto-curățare catalitică. Nu vine cu control electronic dar un timer mecanic e la fel de bun ca și unul digital datorită pictogramelor. Totuși e bine ca înainte de a-l folosi, e bine să citiți manualul său de utilizare. Poate fi achiziționat împreună cu o plită pe gaz dar și una electrică (sunt două pachete promo interesante). Eu vă recomand cea pe gaz deoarece arată bine și oferă un randament mare. Modelul HBA21B150E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are un volum de 62 litri care mi se pare suficient. E dotat cu: ușă din sticlă, grill, ventilator, iluminare, timer și 7 funcții. E evident și din poză că are timer mecanic care  e la fel de folositor ca unul electronic. La capitolul funcții și programe are: încălzire rapidă, autocurățare catalitică, decongelare, iluminare interioară, grill cu suprafață mare/mică, convecție și încălzire superioară/inferioară. Cu funcția de dezghețare/decongelare, nu mai aveți nevoie de un cuptor de microunde pentru a dezgheța alimente. Funcția de autocurățare catalitică nu e la fel ca și la alte modele, ci e valabil doar pentru peretele posterior. Dar și așa are interior din Granitemail care e un material foarte bun deoarece se curăță ușor și e foarte rezistent la zgârieturi sau alte abuzuri.

Designul e reușit în special că sticla ușii e de culoare neagră iar finisajul cuptorului e pe inox. Având în vedere că are o putere de 2480W iar clasa energetică e A, consumul de 0.85 kWh e unul potrivit. Spun asta deoarece e același ca și la restul cuptoarelor incorporabile.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: interiorul se curăță ușor datorită emailului și funcției de autocurățare, aspect plăcut, volum generos pentru a găti mai multă mâncare etc.

Minusuri: nu oricine și-l permite.

Concluzie

Acest Bosch HBA21B150E e un cuptor care trebuie incorporat în mobilierul din bucătărie deci ar fi ideal dacă ați lua cuptorul înainte să comandați mobilierul pentru că acesta necesită un spațiu anume pentru incorporate. Poate fi instalat ulterior, însă ideea e să nu fie prea mic mobilierul. Cât despre instalarea plitei, nu veți întâmpina nici o problemă, cât timp respectați nișa și nu dimensiunile exterioare ale plitei.

Te-ar mai putea interesa