Bosch GSN36BIEP, congelator de top cu sertare și rafturi

Congelatorul din imagine are un design plăcut și specificații decente pentru cât costă, fiind oferit de un producător cu experiență. Bosch GSN36BIEP este un model care merită ales deoarece oferă suficient spațiu pentru diverse tipuri de alimente și îl puteți pune lângă actualul frigider sau combină. Arată bine pus în bucătărie datorită designului modern și panoul de control electronic. Arată ca un frigider doar că menține alimentele la temperaturi mult mai joase.

Nu prea aveți ce să-i reproșați la capitolul aspect, arată bine pe inox și tratamentul anti-amprentă este „cireașa de pe tort”. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă ușa se deschide spre dreapta, balamalele sunt reversibile pentru ca voi să-l puteți pune oriunde și să nu vă incomodeze ușa sa. Unii preferă să pune acest congelator lângă un frigider similar ca design, astfel aveți acces ușor la alimente proaspete și congelate. Dintre cele 4 compartimente, are două de tip Big Box, adică sunt și de 2 ori mai mari decât restul. Într-un sertar avem acel aparat pentru cuburi de gheață care poate fi folosit cu ușurință (obțineți cuburi prin răsucire – Twister).

Păreri pro și contra

Față de congelatoarele accesibile, acesta oferă tehnologii de ultimă generație care vă pot ușura viața, dar și fiabilitatea: Multi AirFlow, Fresh Sense, Intelligent Inverter și IceTwister (pentru a obține mai ușor cuburi de gheață). Un model de 242 litri este alegerea perfectă pentru o familie numeroasă sau poate că nu ați găsit altul care să arate la fel de bine. Pe ușa aparatului sunt poziționați doi acumulatori care pot fi puși în lăzi frigorifice auto.

Funcția de avertizare acustică pentru ușă deschisă nu lipsește de la acest model că doar are control electronic. Pe viitor, s-ar putea să vedem chiar mai multe funcții, însă are cele mai uzuale. Bosch GSN36BIEP are un interior spațios și este evident din imaginea de sus, astfel că puteți pune pachete mari cu alimente și pot fi puse alimente destul de multe. Capacitatea de înghețare este de 18 kg la 24 de ore, care este peste medie (ținând cont de capacitatea aparatului).

Te-ar mai putea interesa