Bosch GSN36AI31, congelator elegant

Bosch GSN36AI31 e un nou congelator dotat cu caracteristica No Frost. Nici nu costă prea mult deoarece poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi », în condițiile în care e extrem de eficient din punct de vedere al consumului de curent și ține alimentele proaspete. Fiind un aparat dedicat unei anumite funcții, adică cea de congelare, e normal să exceleze la acest capitol deoarece are o capacitate de congelare de undeva la 20 de kilograme la 24 de ore.

GSN36AI31 e un model apărut la sfârșitul anului 2012, iar printre principalele sale atuuri se numără designul de nota 10. E un model de culoare inox-gri și se vede foarte clar că e un model premium. Dimensiunile fizice sunt normale, înălțimea fiind de 186 centimetri. Se poate vedea că e un model doar cu o ușă, iar din poza a doua observați cât de mult loc are în interior.

Exteriorul
Exteriorul
Interiorul
Interiorul

Acest Bosch GSN36AI31 e un congelator foarte capacitiv mulțumită volumului său de 237 litri care e unul net. Compartimentarea e foarte bine gândită deoarece aparatul frigorific are 7 sertare și din această cauză o să puteți depozita orice doriți în el.
Modelul de față vine cu ce e mai nou pe piață, adică clasă de eficiență energetică A+++, No Frost și capacitate foarte mare de congelare. Din această cauză are un preț ceva mai mare, însă își merită fiecare bănuț deoarece e realizat de nemți și asta îl face un produs de calitate nemțească.

Pro: consumă foarte puțin curent 234 kWh într-un an și de aceea are clasa de eficiență energetică A+++; zgomotul produs e unul foarte mic de 42 decibeli; vine cu No Frost, ceea ce presupune că decongelarea se realizează automat și în acest fel nu aveți treabă cu întreținerea sa.
Contra: nu vine cu Multi Flow.

Astfel de aparate frigo sunt pentru cei care au multe animale și vor să depoziteze undeva carnea. Modelul de față îți stă la dispoziție pentru a pune în el toate alimentele, iar dacă se întrerupe curentul atunci trebuie știut că timp de 25 de ore carnea nu se va altera. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece e un model simplu, iar la capitolul fiabilitate stă excelent deoarece nu vine cu un apnou de comandă complicat.

Te-ar mai putea interesa