Bosch GSN33VWEP, congelatori cu 2 acumulatori incluși

Bosch GSN33VWEP este un congelator mai deosebit și interiorul este organizat destul de bine, astfel că vi se oferă atât rafturi cât și compartimente. Din imaginea de prezentare se vede foarte bine că are și doi acumulatori pe ușă care îi puteți pune în lada frigorifică auto pentru a ține alimentele la temperatura potrivită. Temperatura din congelator se alege foarte ușor cu ajutorul panoului de control digital prezent pe marginea superioară.

Vedem foarte clar că aparatul este dotat cu tehnologie No Frost, adică dezghețarea aparatului se face automat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu tot interiorul este compartimentat și aveți puțină flexibilitate la interior cu VarioZone. Arată bine pe alb și poate că vă plac aparatele cu mânere clasice și nu cele integrate pe lateral.

Controlul electronic al temperaturii este prezent doar pe aparatele moderne sau din serii ceva mai scumpe. Tehnologii de pe acesta sunt importate deoarece oferă numeroase avantaje: VarioZone (aranjare mai ușoară a alimentelor datorită rafturilor și sertarelor din sticlă), Multi AirFlow (distribuire mai uniformă a aerului rece), NoFrost (control al umidității) și Fresh Sense (monitorizare temperatură interioară).

Păreri pro și contra

Aparatul ocupă puțin spațiu deoarece are o lățime de numai 60 cm, în cazul în care vă decideți să-l amplasați în bucătărie. Vi se oferă un compartiment foarte generos numit Big Box în care puteți pune numeroase pachete cu alimente. Să nu uităm capacitatea de congelare generoasă de 20 kg la 24 de ore și sunt puține congelatoare cu așa performanțe. Nu poate excela și la capitolul eficiență energetică, că doar vorbim de un congelator și nu de un frigider. Noua clasă energetică pentru acesta este clasa E, deci se plasează destul de bine (G fiind ultima clasă).

Trebuie să menționez, Bosch GSN33VWEP beneficiază de funcție de super congelare pentru o conservare mai bună a alimentelor (menține a nutrimenților). Dacă nu vă pricepeți sau poate că doar vreți să faceți o alegere bună, atunci optați pentru acest brand sau chiar pentru modelul din imagine. Din păcate, nu poate fi folosit ca și frigider, adică nu are funcție de conversie.

Te-ar mai putea interesa