≡ Meniu

Bosch GSN33VW30, congelator cu No Frost

Congelatorul Bosch GSN33VW30 e unul dintre cele mai mari modele de pe piață dar nu e cel mai voluminos aparat frigorific pentru congelare. E o recomandare pentru cei care au o cameră mică pentru a pune un astfel de aparat. Întradevăr o ladă frigorifică oferă ceva mai mult spațiu de stocare deoarece e mai lată și nu vine cu atâtea compartimente. Nu știu dacă acesta ar fi un avantaj, însă un număr mare de compartimente presupune o sortare mai bună a alimentelor. Deci dacă faceți destul de rar cumpărături și optați pentru alimente mai diversificate, un congelator e alegerea corectă. Chiar dacă nu e prea accesibil, vine cu No Frost, A++, Multi Airflow și control electronic. GSN33VW30 are un preț bun Vezi prețul special de azi .

Poze

Așa arată

Așa arată

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificații tehnice

Atât volumul cât și funcțiile sale joacă un rol important pentru un așa model. E vorba de o capacitate netă de 220 litri, care e împărțită pe 7 compartimente din care unul e ceva mai mare – Big Box. Pe partea exterioară a ușii se observă controlul electronic care ăi dă un plus de funcționalitate (puteți supraveghea mai bine congelatorul și să alegeți temperatura fără a mai deschide ușa). Clasa A++ se datorează în mare parte sistemului de răcire care e No Frost. E destul de cunoscut deoarece a apărut pe aceste tipuri de electrocasnice cu mult timp în urmă și reduce formarea de gheață. Astfel că pe parcursul unui an consumul energetic e undeva la 225 kWh.

Performanțele sale sunt decente având în vedere că poate congelare 20 kilograme în 24 de ore. La capitolul design vine cu: uși reversibile, finisaj simplu pe culoarea albă, mâner vertical și deschidere spre dreapta a ușii. Funcțiile sale sunt cele standard având în vedere că are control electronic: avertizare ușă deschisă, control temperatură, avertizare temperatură ridicată, Multi Airflow și super-congelare. Sistemul Multi-flow detectează automat când deschideți ușa și astfel va suplimenta sistemul de răcire.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ar fi clasa A++, sistemele No Frost + Multi Airflow, Big Box, capacitate de congelare impresionantă și numărul mare de funcții.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest Bosch GSN33VW30 e un aparat frigorific bun pentru cei care nu și-au cumpărat o combină ci mai degrabă un frigider deoarece ați știut că veți avea nevoie de un congelator suplimentar. Ar fi indicat să-l puneți într-un loc ferit de căldură, umezeală sau prea multă lumină.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu