Bosch GSN33VW30, congelator cu No Frost

Congelatorul Bosch GSN33VW30 e unul dintre cele mai mari modele de pe piață dar nu e cel mai voluminos aparat frigorific pentru congelare. E o recomandare pentru cei care au o cameră mică pentru a pune un astfel de aparat. Întradevăr o ladă frigorifică oferă ceva mai mult spațiu de stocare deoarece e mai lată și nu vine cu atâtea compartimente. Nu știu dacă acesta ar fi un avantaj, însă un număr mare de compartimente presupune o sortare mai bună a alimentelor. Deci dacă faceți destul de rar cumpărături și optați pentru alimente mai diversificate, un congelator e alegerea corectă. Chiar dacă nu e prea accesibil, vine cu No Frost, A++, Multi Airflow și control electronic. GSN33VW30 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Atât volumul cât și funcțiile sale joacă un rol important pentru un așa model. E vorba de o capacitate netă de 220 litri, care e împărțită pe 7 compartimente din care unul e ceva mai mare – Big Box. Pe partea exterioară a ușii se observă controlul electronic care ăi dă un plus de funcționalitate (puteți supraveghea mai bine congelatorul și să alegeți temperatura fără a mai deschide ușa). Clasa A++ se datorează în mare parte sistemului de răcire care e No Frost. E destul de cunoscut deoarece a apărut pe aceste tipuri de electrocasnice cu mult timp în urmă și reduce formarea de gheață. Astfel că pe parcursul unui an consumul energetic e undeva la 225 kWh.

Performanțele sale sunt decente având în vedere că poate congelare 20 kilograme în 24 de ore. La capitolul design vine cu: uși reversibile, finisaj simplu pe culoarea albă, mâner vertical și deschidere spre dreapta a ușii. Funcțiile sale sunt cele standard având în vedere că are control electronic: avertizare ușă deschisă, control temperatură, avertizare temperatură ridicată, Multi Airflow și super-congelare. Sistemul Multi-flow detectează automat când deschideți ușa și astfel va suplimenta sistemul de răcire.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ar fi clasa A++, sistemele No Frost + Multi Airflow, Big Box, capacitate de congelare impresionantă și numărul mare de funcții.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest Bosch GSN33VW30 e un aparat frigorific bun pentru cei care nu și-au cumpărat o combină ci mai degrabă un frigider deoarece ați știut că veți avea nevoie de un congelator suplimentar. Ar fi indicat să-l puneți într-un loc ferit de căldură, umezeală sau prea multă lumină.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu