Bosch GIV11AF30, congelator mic cu Low Frost

Congelatorul incorporabil care poate fi pus sub blat e perfect pentru o bucătărie cu incorporabile, iar Bosch GIV11AF30 e unul dintre modelele care le puteți alege. Acesta e mai special și se vede după design și dotări. Dimensiunile sale sunt ideale pentru instalare și pe ușa sa se pune un panou de mobilier pentru ca acesta să nu fie vizibil. Cu alte cuvinte, aveți nevoie de un mobilier la comandă sau poate vreți să-l poziționați într-o altă parte.

La interior se află finisaje pe culoarea argintie, dar și albă, astfel se va potrivi perfect alături de oricare alt aparat instalat în bucătărie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea sa de 72 litri e una satisfăcătoare și e împărțită pentru cele 3 sertare. Nivelul de zgomot e redus pentru acesta și e un plus care nu trebuie neglijat – 36 dB. Ușa e reversibilă în caz că doriți să în puneți undeva lângă perete sau vreți neapărat ca ușa să se deschidă spre stânga. Sunt foarte mulți utilizatori care ar alege acest model, dar puțin și-l permit. Totuși, reprezintă o alegere care nu trebuie neglijată și brandul e unul foarte cunoscut.

Păreri pro și contra

Panoul de control e unul digital și e poate seta ușor temperatura dorită, iar funcția de congelare rapidă e perfectă pentru momentele în care puneți în el o cantitate mai mare de alimente proaspete. Chiar dacă are un preț cam piperat în comparație cu alte congelatoare, acesta vine cu o tehnologie avansată numită Low Frost (mai puțină gheață, consum redus de energie și întreținere ușoară), interfață prietenoasă, eficiență energetică A++, tehnologie FreshSense (menține o temperatură constantă pentru alimente), balamale plate, avertizare sonoră ușă uitată deschisă și temperatură ridicată, sertare generoase și transparente.

Bosch GIV11AF30 poate congela pe zi în jur de 8 kg de alimente și această cantitate crește dacă alimentele sunt congelate (cumpărate sub această formă de la magazin). Cred că v-am dat suficiente motive pentru a-l alege și prețul mi se pare destul de corect. Dacă vă depășește bugetul, optați pentru congelatoare mai simple sau chiar clasice.

Te-ar mai putea interesa