Bosch DWW06W460, hota decorativă

Bosch DWW06W460 e o hotă incorporabilă care arată foarte bine, deci e un model decorativ. În ciuda faptului că are doar un motor, acesta furnizează o putere de absorbție de 400 metrii cubi la oră. Nu e prea complicat să integrezi aparatul acesta unde dorești deoarece are 60 centimetri pe partea de lățime.

În cazul în care te interesează costul atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Eu sunt de părere că nu costă prea mult, mai mult cu cât e un aparat electrocasnic de culoare neagră.

Hota
Hota

Pe parte de specificații acest model unul care are o putere de absorbție de 400 mc/h, iar puterea consumată este de 155W. Nu trebuie confundate aceste două puteri deoarece una e la absorbție, iar cealaltă e legată de consumul de curent.
Controlul aparatului se realizează în mod mecanic, iar asta ne spune că aparatul va fi controlat foarte eficient.
În cazul în care vreți să o cumpărați atunci trebuie știut că are o greutate de 10 kilograme, iar burlanul de evacuare are 150 mm … deci va fi foarte ușor de instalat.

Plusurile modelului acesta ar fi costul de achiziție nu prea mare, că are o culoare unică, performanța și că vine de la un brand nemțesc. Nu o să aveți prea mari probleme în a utiliza aparatul acesta deoarece filtrul e unul mecanic, lucru care presupune zero stres pentru întreținerea sa.
Ca minusuri aș menționa faptul că nu are motoare, lucru care i-ar fi putut oferi o putere de absorbție sporită. Însă, existența unui motor suplimentar ar fi însemnat și un zgomot mai mare. Lungimea nu prea mare a cablului de alimentare ar putea fi și ea o problemă deoarece vorbim despre un cablu de 1,3 metri, dar noroc că există prelungitoare.

Așa de final pot spune legat de modelul acesta că e unul eficient și perfect pentru cineva care vrea un aparat util în bucătărie. Nu doar va ajuta la absorbția aburelui, ci și a mirosului de mâncare.
Zgomotul produs nu e prea mare deoarece vorbim despre un nivel de zgomot de 65 decibeli, iar dacă setăm trepte de viteză inferioare atunci putem obține diferite nivele de zgomot.

Te-ar mai putea interesa