Bosch DWB067A50, hotă incorporabilă decorativă

Hota Bosch DWB067A50 nu e una clasică incorporabilă ci e una decorativă, adică se pune pe perete și nu sub un corp suspendat. Arată destul de bine și nu ar trebui să optați pentru altceva. Prezintă tehnologie verde, iluminare cu LED, EcoSilence Drive (deci e mai silențioasă decât altele), montare ușoară și lățime de 60 cm. Capacitatea sa de evacuare e destul de bună astfel că puteți folosi mai toate arzătoarele plitei în același timp. Iluminarea cu LED e cunoscută pentru că are un consum redus de energie iar luminozitatea e superioară (chiar și becurile au o durată de viață îndelungată).

Singurul obstacol poate fi prețul deoarece e destul de mare comparativ cu alte hote, însă e de două ori mai performantă decât o hotă obișnuită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hota
Hota

E un model de tip decorativ după cum am precizat mai sus. E dotată cu un motor puternic, lampă iluminare, filtru metalic de grăsime și control electronic. Puterea ei e de 690 mc/h deci va face față aproape oricărei provocări. Puterea ei e de 136 W, pe când consumul de energie depinde de cum o folosiți (ce treaptă de putere alegeți). Pe panoul său de control veți găsi butoanele clasice unde se poate selecta puterea sa de absorbție – 3 trepte + intensiv.

Majoritatea vin cu un control mecanic, însă aceasta nu e o hotă obișnuită. Pe partea de design are un finisaj pe inox și o lățime de 60 cm. Puteți alege să evacuați mirosul prin metoda clasică (burlan) ori prin recirculare. Treapta Intensiv vine cu schimbare automată la o treaptă inferioară. E dotată și cu turbină cu două circuite de aer (de putere mare). Deci sunt destule motive pentru a alege acest aparat și nu oricare altul.

Plusuri: destul de puternică, absorbție eficientă, puteți alege cum să eliminați mirosul (evacuare/recirculare), lămpile luminează destul de bine, destul de silențioasă etc.
Minusuri: are un preț cam piperat.

Bosch DWB067A50 e un aparat electrocasnic destul de mare care îl puteți lua alături de alte incorporabile (cuptor+plită). E bine ca toate să fie pe inox sau negru, adică să alegeți culori care se potrivesc și sunt elegante. O puteți lua și pentru un apartament chiar dacă nu puteți pune un burlan deoarece filtrare mirosului se poate face prin recirculare (dacă alegeți și un filtru special).

Lasă un comentariu