Bosch DFM064W50, hotă incorporabilă de 400 mc/h

Hota incorporabilă Bosch DFM064W50 e una dintre multele modele argintii de pe piață și cu design incorporabil. Sunt multe tipuri de hote, doar că cea de jos nu e e una clasică dar nici decorativă. Cea de jos necesită incorporată sub corpul suspendat și chiar dacă nu pare prea lată, ea poate fi extinsă pentru a mări suprafața de absorbție. Acesta e silențioasă însă doar dacă nu o folosiți la capacitate maximă. Pentru a o folosi trebuie să trageți de partea de jos pentru a avea acces mai ușor la anumite butoane.

Arată foarte pe în special datorită finisajului argintiu metalizat și lămpile sunt destul de puternice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model telescopic are clasă energetică C care a fost oferită pentru un consum anual de energie de 66.3 kWh. Chiar dacă are un singur motor, puterea de absorbție de generoasă – 400 mc/h. Bineînțeles, această putere e reglabilă deoarece aveți la dispoziție trei trepte. Astfel că puterea minimă e de 190 iar aceasta crește în funcție de treapta aleasă. Cele două lămpi care care se văd în poza de sus au o putere de 20W fiecare, iar clasa de eficiență la iluminare e E. Deci e loc de mai bine la acest capitol dar oricum poate că aveți spoturi sub suspendate sau pe tavan care vor ilumina decent blatul sau bucătăria.

Unele modele au doar unul sau chiar mai multe filtre de grăsime, iar la acest molde se pot observa destul de ușor din poza de sus. S-a renunțat la clasicul filtru din pâslă deoarece se curăța destul de greu sau trebuie înlocuit. Filtrele metalice se curăță foarte ușor și sunt cam la fel de eficiente, doar că trebuie curățate mai des pentru a nu afecta performanțele aparatului. La instalare e nevoie de un burlan cu diametru de 15/12 cm.

Păreri pro și contra

Bosch DFM064W50 mi se pare un model suficient de puternic și fiabil, iar prețul nu are mare relevanță cât timp discutăm de un brand ca Bosch. Nu e cea mai silențioasă alegere existentă dar e acceptabilă. Nu veți găsi prezentări video cu aceste aparate deoarece sunt destul de simple și panou de control e alcătuit din câteva butoane.

Te-ar mai putea interesa