Bosch CTL636ES1, păreri espressor incorporabil

Bosch CTL636ES1 e un espressor mai special deoarece e vorba despre unul incorporabil. Și, mai mult de atât, acest model e unul smart cu funcție Home Connect. De ala început trebuie să scriu că face parte din seria 8 și că are integrate o multitudine de facilități utile.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un apparat premium de la un producător german de top. Cred că se poate vedea din imaginea de alături că e vorba despre un model de culoare inox și un cu un design minimal. De la distanță nu-ți dai seama că e vorba despre un espressor, ci mai degrabă un cuptor. Când te apropii observi că e vorba despre un espressor deoarece are duze de cafea (două la număr).

Bosch CTL636ES1

Păreri pro și contra

Aparatul Bosch CTL636ES1 e unul care nu doar are o presiune mare de 19 bari și e un model automat, dar e incorporabil. Alte avantaje ale acestui model sunt după cum urmează:

  • Poate fi alimentat cu cafea boabe (recipientul fiind de 500 grame)
  • Controlarea sa poate fi realizată de la panoul de comandă, dar și de pe telefon deoarece are Home Connect
  • Prepararea băuturii e un proces rapid prin intermediul OneTouch DoubleCup. Această facilitate ajută la prepararea a două cești în același timp.
  • Poate fi utilizat la prepararea unui număr mare de băuturi (mai exact zece). Printre acestea se numără cafea, espressor, ristretto, latte macchiato și cappuccino.
  • E realizat din materiale de calitate, fiind vorba despre inox la carcasă și râșniță de tip ceramic.

Sunt și aspect negative care trebuie menționate. Mai exact că are un preț exagerat, dar oarecum justificat din moment ce o multitudine de facilități integrate și datorită faptului că e unic. Prin unic vreau să scriu că nu găsești prea multe espressoare smart care să fie și incorporabile.

Te-ar mai putea interesa