Bosch CDG634AS0 review

Dacă sunteți interesați de un cuptor suplimentar de mici dimensiuni atunci vă recomand cuptorul Bosch CDG634AS0. Acesta e unul de 38 litri și e de tip incorporabil.
E un mode cu design clasic și multe facilități moderne precum închiderea amortizată.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și are integrate lucruri utile. Cred că ar trebui să menționez că vine de la Bosch, acest producător fiind sinonim cu calitatea.
Nu știu dacă v-ați dat seama din poză, dar controlul se realizează de la un singur inel rotativ, iar informațiile pot fi văzute pe ecranul de tip TFT.

Aparatul are mai multe avantaje, iar cele mai importante le voi menționa în rândurile care urmează.
Ușa e una cu sistem de închidere și deschidere amortizat. Aceste lucruri poartă numele de SoftOpen și SoftClose.
Vine cu 20 rețete lucru numit AutoPilot 20. Acest lucru vă permite o gătire rapidă întrucât nu trebuie să vă preocupați de anumite setări.
Garanția standard poate fi de 5 ani dacă înregistrați aparatul pe site-ul Bosch.
Precum alte cuptoare premium, și acesta are gătire cu abur. Lucrul acesta poartă numele de FullSteam și ajută la o gătire sănătoasă și delicată. Gătirea e sănătoasă deoarece nu va fi nevoie de ulei, iar alimentele vor păstra vitaminele și mineralele.
La construcția aparatului acesta s-au folosit materiale de calitate, fiind vorba despre inox.

Sunt și unele dezavantaje la acest aparat, principalul fiind că are un cost cam mare. Dar acesta reflectă faptul că aparatul are dimensiuni reduse și diverse facilități care nu le întâlnim la alte modele.

Per ansamblu, recomand modelul acesta celora interesați de un cuptor suplimentar ori de unul de dimensiuni mai reduse.

Te-ar mai putea interesa