Bosch BSGL32510

Bosch BSGL32510 e un aspirator modern fără sac care are o putere mare de aspirare și o capacitate de colectare superioară altor modele. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte bun deoarece are și niște atuuri care nu pot fi neglijate cum ar fi cele menționate anterior, dar și filtrul HEPA, greutatea scăzută și multitudinea de accesorii. Acest model vine ca o alternativă la Samsung VCC 74A5V3W deoarece au aproximativ aceleași caracteristici.

Poze

Din imaginile de alături se poate vedea că e un model destul de compact de culoare neagră. Chiar dacă e mic și are o greutate de doar 4,3 kilograme trebuie știut că e un aspirator care poate aspira o foarte mare suprafață pentru că are un cablu de 8 metri. Mai exact suprafața de aspirare e de 10 metri și e una peste medie în comparație cu alte aspiratoare.

Din față
Din spate

Specificaţii tehnice

BSGL32510 vine cu o putere 300-2500W care o să vă ajute să scoateți tot praful din covoare. Poate fi utilizat cu succes și de un copil datorită greutății mici și a capacității mari de colectare de 4 litri. Tubul e unul telescopic metalic și din această cauză nu trebuie să vă faceți griji dacă scăpați pe jos acest tub. Vine cu numeroase accesorii printre care se numără peria standard, un a accesoriu pentru spații înguste, altă perie mică și un derulator automat de cablu.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun în opinia mea; arată bine; vine cu multe accesorii utile; garanția standard e una mare, iar la nevoie poate fi mărită dacă vă permiteți; calitatea materialelor din care e făcut aparatul e un superioară; nivelul de zgomot e unul normal și din această cauză nu o să vă deranjați vecinii atunci când aspirați.
Contra: poate că unora le-ar fi plăcut ca aspirarea să fie cu apă.

Concluzie

Pentru persoanele care vor să aspire eficient cred că acest model ar fi o alegere inteligentă. Vine cu filtrare de tip HEPA care e capabilă de a filtra peste 90% aerul care e evacuat. Panoul de comandă e unul foarte simplu și de aceea poate fi utilizat ușor de oricine. Pentru a știi să-l utilizați în cunoștință de cauză vă recomand citirea manualului de utilizare.

Te-ar mai putea interesa