Bosch BSGL32282, aspirator cu sac albastru

Aspiratorul Bosch BSGL32282 e unul recent lansat și e ceva mai performant decât restul modelelor din acest segment de aceea există și acea. Poate concura cu multe modele de la alte branduri, dar nu trebuie neglijat acest brand. E vorba de unul experimentat și care întotdeauna a oferit ceva care să corespundă cu piața. Spre deosebire de aspiratoarele vechi, după ce veți aspira cu acesta nu veți simți mai nici un miros neplăcut (se datorează acelui filtru).

Poate că nu e cel mai ieftin aspirator, dar cu siguranță e destul de performant și cu timpul va fi la promoție (dacă sunteți dispuși să mai așteptați). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Aspiratorul acesta e destul de bun deoarece sacul are o capacitate bună – 4 litri. Cam toate oferă aceeași capacitate, doar că la aspiratoarele fără sac e bine să goliți mai des recipientul. Aspirarea e una uscată ca la majoritatea și dacă vreți un aspirator cu filtrare prin apă, atunci e nevoie de un buget mult mai mare.

Puterea aspiratorului e de 2200 W, iar în ceea ce privește puterea de aspirare, ea e variabilă (în funcție de treapta aleasă – 300-2200W). Folosește saci textili deci nu trebuie să cumpărați cine știe ce aspirator pentru acesta. Sunt incluse accesorii ca: perie suplimentară, perie tapiserie, perie parchet, tub telescopic și derulator cablu. Greutatea sa e una acceptabilă pentru cât de mare este – 4.3 kilograme. Poate fi perfect pentru un apartament mai mare și depinde și de câte covoare aveți.

Plusuri: arată bine, e compact, ușor de folosit, sacul are o capacitate de 4 litri, filtru Hepa etc.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Bosch BSGL32282 poate fi folosit de orice deoarece e ușor, are un design ergonomic și nu e nevoie de prea multe cunoștințe. Am pus și un clip mai jos pentru a vedea mai bine cum arată un astfel de model și cam cât de mare este. Oricum, mie mi se pare foarte reușit iar dacă vă depășește bugetul, cea mai bună alternativă ar fi un aspirator mai ieftin (cu caracteristici apropiate).

Te-ar mai putea interesa