Bosch BSG62200, aspirator albastru cu sac

Bosch BSG62200 e un aparat destul de reușit și care merită încercat în cazul în care nu aveți un aspirator prea bun ori care e depășit. Poate că nu e cea mai bună alegere dar cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută. Îmi plac modelele compacte cu sac deoarece pot aduna mai mult praf decât altele. Cu fără sac au un recipient mai mic dar și acele au un avantaj destul util (nu mai e nevoie să schimbați recipientul). Tehnologia cu care vine acest model e Air Clean care e un filtru ceva mai special. Poate fi utilizat cu ușurință datorită designului. Dacă nu vă place să tot schimbați sacul puteți alege unul fără sac doar că recipientul trebuie curățat des pentru a nu suprasolicita aspiratorul.

Nu mi se pare foarte scump și cred că oricine poate să și-l permită, deoarece nu e nevoie de un buget foarte mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aspiratorul
Aspiratorul

E un model cu sac după cum am menționat mai sus și dacă nu vă place acesta, aveți din ce alege. Puterea motorului e de 2200 W și cam așa e la orice aspirator. Puterea de aspirare e una de 300 W dar aceasta e variabilă în funcție de turația aleasă. Aspirarea e uscată dar există și modele cu aspirare cu apă.

Sacul acestui aspirator are o capacitate de 4 litri care e satisfăcătoare pentru cei care nu aspiră mult sau nu au o locuință mare (ori nu au multe covoare). Accesoriile sale sunt: cel pentru spații înguste, perie tapiserie, tub telescopic și derulator automat cablu. Pe partea de design are: o greutate de 4.7 kilograme, culoare albastru/negru etc. Nivelul de zgomot e undeva la 79 dB care e cam mare însă e cel maxim și ține cont de cum alegeți puterea de aspirare.

Plusuri: e puternic, eficient, fiabilitate crescută, design compact și multe altele.
Minusuri: nu sunt.

Bosch BSG62200 e recomandarea mea de la acest brand iar dacă nu aveți un producător favorit, vi-l recomand pe acesta. În general, acest brand oferă multe soluții accesibile, fiabile și performante. Cu cât e mai nou cu atât oferă tehnologii mai avansate sau conforme cu ce e pe piață.

Te-ar mai putea interesa