Bosch BSG62185, aspirator cu sau fără sac

Bosch BSG62185 e un aspirator care poate fi folosit cu sau fără sac, deci puteți alege cum doriți să colectați praful. Parcă varianta fără sac e mai la îndemână deoarece nu mai e nevoie de sac și e mai simplu de curățat acel recipient. Jos am pus o poză cu acesta pentru a vedea mai bine cum arată dar și un clip la final. După ce aspirați nu rămâne nici un miros neplăcut în urmă deoarece are filtru Hepa. Are un design compact pe culoarea neagră și nu are multe butoane care să vă încurce. Are strict butoanele de pornire, reglare putere de aspirare (reglarea e electronică) etc. Puteți să-i puneți un sac de 4 litri, deci îl veți putea schimba rar și veți economisi și bani.

Prețul său nu e chiar de neglijat, dar și așa e la promoție și de aceea ar trebui să profitați de el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Chiar dacă puterea sa maximă e de 2100 W consumul poate varia în funcție de treapta de aspirare aleasă (la cea mai mică treaptă, consumul e de 300 W). După cum am specificat sus, utilizatorul poate alege cum să adune praful (în sac sau în recipient). Aspirarea e uscată dar există aspirare și cu filtrare cu apă.

Filtrul e de tip Hepa care e unul dintre cele mai bune. Accesoriile incluse sunt: cel pentru spații înguste, peria specială auto floor, perie tapiserie, tub telescopic metalic, derulator cablu etc. Deci cablul poate fi adunat pentru a nu sta în cale și pentru a transporta mai ușor aspiratorul (cam toate aspiratoarele au o astfel de dotare). E dotat și cu un indicator pentru schimbarea filtrului de praf.

Plusuri: destul de ușor și compact, puternic, capacitate bună de stocare dacă alegeți sac (recipientul e de 1.2 litri, iar un sac poate ajunge până la 4 litri), eficient și fiabil.
Minusuri: nu prea are.

Bosch BSG62185 poate fi o alegere bună după părerea mea și cred că veți găsi destule motive pentru a opta pentru acesta. Când alegeți un aspirator, e bine să țineți cont și de raportul putere/preț. Un aspirator mic și foarte puternic poate fi destul de util.

Te-ar mai putea interesa