Bosch BGL32400, aspirator roșu cu sac

Aspiratorul Bosch BGL32400 e un model pe culoarea roșie/neagră cu filtru Hepa, recipient de 4 litri, tub telescopic și motor de 2400W. Deci e cazul să vă schimbați vechiul aspirator cu unul nou și compact. După ce aspirați nu veți mai simți acel miros neplăcut deoarece filtrul Hepa își face bine treaba. Acesta e cu sac dar există modele și fără sac, adică cu recipient special pentru colectare. Din păcate cele fără sac pot aduna mai puțin, însă nu mai e nevoie să schimbați sacul așa de des. Dacă nu vă place culoarea, cu siguranță veți găsi una care să vă placă.

Poate fi ajutorul perfect pentru locuința voastră și comparativ cu un aspirator mai vechi, acesta poate fi mult mai eficient. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Acesta e un model cu sac iar sacul poate stoca cam 4 litri de praf. Bineînțeles, aspirarea e uscată dar există și cu apă dar acelea sunt altfel de aspiratoare. Filtrul e unul dintre cele mai avansate filtre de pe piață și cu el nu veți mai simți nici un miros neplăcut după ce ați aspirat prin cameră.

După cum am precizat mai sus, puterea acestui aspirator e de 2400 W iar cea de aspirare e de 300 W. Pe partea de stocare are un sac de circa 4 litri. Ca și accesorii are: perie standard, accesoriu pentru spații înguste și perie suplimentară. Are un derulator automat pentru cablu și e util deoarece cablul e de 10 metri. Puteți regla după cum doriți puterea aspiratorului și astfel și consumul ori nivelul de zgomot diferă. Pe partea de design are cam toate caracteristicile standard și nu aveți nevoie de prea multe cunoștințe pentru a-l folosi.

Plusuri: e compact, arată bine, ușor de folosit, fiabil, putere de aspirare bună și fiabilitate.
Minusuri: nu prea sunt.

Bosch BGL32400 e un aparat electrocasnic mic dar util care ar putea fi următoarea voastră alegere. În general, aparatele acestui brand sunt fiabile și performante. Chiar i prețul îl recomandă și nu cred că veți depune un efort financiar mare pentru a-l achiziționa.

Te-ar mai putea interesa