Bosch BCHF216S, aspirator vertical și portabil

Bosch BCHF216S este unul dintre puținele aspiratoare verticale accesibile care pot fi folosite ca un model portabil, adică partea cu motorul și recipientul de colectare să fie detașabilă. Mai sunt modele similare dar cu recipientul de colectare mai spre mâner, însă acele costă foarte mult în comparație cu cel de jos. Varianta de jos este cea pe albastru dar există și una pe roșu în caz că țineți să aveți un aspirator care să iasă în evidență sau doar vreți să-l faceți cadou persoanei iubite.

Prețul său este mai mult decât mulțumitor, dacă punem în balanță și funcționalitatea, adică nu mai cumpărați un aspirator în plus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Mai sus am menționat o variantă roșie, ei bine, mă refeream la Bosch BBHF214R, care nu costă mai mult, din contră, costă mai puțin. Chiar dacă par a fi identice ca design, autonomia este puțin mai mare la acesta. Nu este vorba de o diferență atât de evidentă, însă unii utilizatori au optat pentru varianta roșie datorită prețului mai atractiv.

Modele comparabile nu prea sunt deoarece majoritatea aspiratoarelor verticale ieftine au corp fix, adică doar recipientul este detașabil (pentru golire). Alegerea finală este a voastră și poate că voi aveți anumite preferințe, plus că acele 5 minute de autonomie pot însemna mult dacă aveți o locuință mare.

Este mult diferit de aspiratorul clasic deoarece este mult mai ușor, nu mai depindeți de cablu sau de acel corp mare care-l trăgeați după voi. Acum vă puteți „plimba” cu el prin toată casa însă trebuie să țineți cont că există o limitare – autonomia de maxim 40 minute.

Concluzie

Bosch BCHF216S este o opțiune puțin mai bună decât cea roșie, însă unii dintre voi vă veți uita doar la preț că doar ne interesează și veți alege aspiratorul mai ieftin. Prețruile sunt influențate de promoții și sunt limitate, astfel că uneori se poate schimba situația.

Pe final, aș zice că este ideal pentru suprafețe dure și covoare subțiri, însă pentru covoare mai groase sau ca să adunați părul animalelor de pe canapele, aveți nevoie de un aspirator mult mai puternic.

Te-ar mai putea interesa